Καταθέτει πρόταση για Εθνικό Σχέδιο για την Εκπαίδευση στη Βουλή ο Προδρόμου

Πρόταση για Εθνικό Σχέδιο για την εκπαίδευση, αναμένεται να καταθέσει ενώπιον της Επιτροπής Παιδείας, ο αρμόδιος υπουργός, Πρόδρομος Προδρόμου. 

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, ανταποκρινόμενος σε χθεσινή πρόταση του Προέδρου της Επιτροπής Παιδείας και Πολιτισμού της Βουλής κ. Παύλου Μυλωνά, ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Πρόδρομος Προδρόμου θα προχωρήσει σε πρόταση Εθνικού Σχεδίου για την Εκπαίδευση, 2021-23.

Μετά την ενημέρωση που θα γίνει στο Υπουργικό Συμβούλιο για την εξέλιξη της πολιτικής μεταρρυθμίσεων και τις καινοτομίες στην εκπαίδευση, και την κατάθεση ανάλυσης των σχολικών επιδόσεων με εισηγήσεις για μέτρα βελτίωσης, ο Υπουργός θα καταθέσει σχετική πρόταση με εισηγήσεις στην Επιτροπή Παιδείας και Πολιτισμού της Βουλής.

Δειτε Επισης

Οικονομική στήριξη εργαζομένων που πλήττονται από τις πυρκαγιές ανακοίνωσε το Υπουργείο Εργασίας
Επτά πρόσωπα στα νοσοκομεία από τις πυρκαγιές στη Λεμεσό-Σταθμοί πρώτων βοηθειών σε Ερήμη και Πάχνα
Προσπάθειες Cyta για αποκατάσταση των επικοινωνιών στις πληγείσες κοινότητες
Ιστορικό ρεκόρ μέγιστης θερμοκρασίας στην Κύπρο-Ακούμπησε τους 44,7 βαθμούς ο υδράργυρος
Έφυγε από τη ζωή ο Κλείτος Ιωαννίδης
Φωνές Μιχαηλίδου μετά την εκκένωση των κατασκηνώσεων λόγω της πυρκαγιάς-«Κενό στο νομοθετικό πλαίσιο»
Αναβάλλεται η πανσυδικαλιστική σύσκεψη για ΑΤΑ λόγω της καταστροφικής πυρκαγιάς
Σε ισχύ τίθεται η νέα πορτοκαλί προειδοποίηση-Στους 44 βαθμούς η θερμοκρασία
Κολλημένη στο πορτοκαλί η προειδοποίηση της Μετεωρολογικής-Στους 44 βαθμούς ο υδράργυρος την Πέμπτη
Το αντίο του Παύλου Παύλου στον Άντρο Παυλίδη-«Μας αγκάλιασε και μας έδωσε πολλά»