Φοβερό θανατηφόρο στην Ελλάδα... Επτά νεκροί και επτά τραυματίες

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα με επτά νεκρούς σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Εγνατία Οδό, και πιο συγκεκριμένα στο ρεύμα από Κομοτηνή προς Ξάνθη στο ύψος των νέων διοδίων του Ιάσμου.

Επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι επτά τραυματίστηκαν στο τροχαίο που σημειώθηκε στις 12.20 μετά τα μεσάνυχτα με Ι.Χ. αυτοκίνητο που μετέφερε μετανάστες.

Το πολύνεκρο δυστύχημα συνέβη όταν το όχημα, υπό συνθήκες που ερευνώνται, προσέκρουσε με σφοδρότητα σε πλευρικό σταθμό διοδίων της Εγνατίας Οδού. Στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό των επιβατών. Οι τραυματίες παραλήφθηκαν από σταθμούς του ΕΚΑΒ και διακομίστηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής.

Η ταυτότητα των νεκρών δεν έχει γίνει γνωστή προς το παρόν, ενώ από την αστυνομία εκτιμάται ότι επρόκειτο για παράνομη μεταφορά μεταναστών προς την ενδοχώρα.

Το ρεπορτάζ του XanthiNews.gr  αναφέρει πιο συγκεκριμένα ότι το αυτοκίνητο οδηγούσε Μολδαβός που, έχοντας αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα, προσπάθησε να βγει από την Εγνατία προς τον παράδρομο και έπεσε πάνω στα καινούρια διόδια του Ιάσμου. 

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών οι πυροβολισμοί στα Σεπόλια με τραυματία έναν 17χρονο
Κρεμλίνο: Θα εξετάσουμε την πρόταση για εκεχειρία 30 ημερών στην Ουκρανία, αλλά έχουμε τη δική μας θέση
Αγωγή €500.000 από Εθνική Πινακοθήκη στον Παπαδόπουλο-«Από μισό ευρώ να βάλουμε όλοι οι Χριστιανοί τα μαζέψαμε»
Το Kονκλάβιο εκ των έσω-Καρδινάλιος αποκαλύπτει τι συνέβαινε στην ψηφοφορία για τον Πάπα
Η Ινδία κατηγορεί το Πακιστάν ότι παραβίασε την εκεχειρία–Εκρήξεις ακούγονται στη Σριναγκάρ
Συνεχίζει να καταζητείται 39χρονος για απόπειρα φόνου στην Πάφο-Κατάφερε να διαφύγει σε καταδίωξη
Στο μικροσκόπιο του Ανθρωποκτονιών ο θάνατος της οικογένειας στο Ελληνικό-«Ποιος καθαρίζει σεντόνια νεκρών;»
Δεν προκύπτει κακόβουλη ενέργεια για την σπασμένη τζαμαρία στην Πινδάρου-Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας
Πρόεδρος Βουλής: Σταθερός σύμμαχος το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ρομπέρτα Μέτσολα
Στην Κύπρο τα περιστατικά αιφνίδιας καρδιακής ανακοπής εκτός νοσοκομείου ανέρχονται στα 700 ετησίως