Ενώπιον Κακουργιοδικείου δύο πρόσωπα για πρόκληση φωτιάς και μεταφοράς εκρηκτικών υλών

Ενώπιον Κακουργιοδικείου παραπέμπονται δύο πρόσωπα, αναφορικά με υποθέσεις που αφορούν πρόκληση φωτιάς στην ύπαιθρο και μεταφοράς εκρηκτικών υλών.

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης πρόκλησης φωτιάς, ο 26χρονος, ο οποίος τελούσε υπό κράτηση, παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο παρέπεμψε την υπόθεση για εκδίκαση ενώπιον του Κακουργιοδικείου, το οποίο θα συνεδριάσει στις 13/01/2022.

Το Δικαστήριο διέταξε, όπως ο κατηγορούμενος παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης.

Παράλληλα, υπόθεση αναφορικά με κλοπή εκρηκτικών υλών, οι τέσσερις συλληφθέντες, οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο, παρέπεμψε την υπόθεση για εκδίκαση ενώπιον του Κακουργιοδικείου, το οποίο θα συνεδριάσει στις 10/01/2022.

Το Δικαστήριο διέταξε, όπως οι κατηγορούμενοι παραμείνουν υπό κράτηση μέχρι την ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Πώς έφτασαν οι Ελληνικές Αρχές μέσω Λιθουανίας στον 59χρονο «κατάσκοπο» -ελαιοχρωματιστή» στην Αλεξανδρούπολη
Η κυβέρνηση Τραμπ ετοιμάζει την πρώτη πώληση στρατιωτικού εξοπλισμού στην Ουκρανία
Σύλληψη 27χρονου στη Λευκωσία γιατί δεν παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο-Εντοπίστηκαν κλοπιμαία στο διαμέρισμα του
Αεροπορικές επιδρομές του Ισραήλ κοντά στο προεδρικό μέγαρο της Δαμασκού
Η Πρέσβης των ΗΠΑ στην Κύπρο επιτετραμμένη στην Ουκρανία
Ρούμπιο για συνομιλίες Ουκρανίας-Ρωσίας: Αν οι ΗΠΑ δεν δουν πρόοδο, θα επανεξετάσουν τη στάση τους
Εκτελέστηκε στη Φλόριντα με θανατηφόρα ένεση πρώην στρατιωτικός που είχε υπηρετήσει στον πόλεμο του Κόλπου
Χειροπέδες σε 46χρονο στο Αεροδρόμιο Πάφου-Καταζητείτο από το 2018 με διεθνές ένταλμα σύλληψης
Κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες-Στους 23 βαθμούς η θερμοκρασία
Στο περίμενε οι κοινότητες Μιτσερού για το ασφαλτικό-Η απόφαση Ανωτάτου που καθορίζει τη συνέχεια