Καταγγελία για κλοπή σορού από κοιμητήριο-Σε κόκκινο συναγερμό οι Αρχές

Σε κόκκινο συναγερμό βρίσκονται οι διωκτικές Αρχές, μετά την καταγγελία για κλοπή σορού από κοιμητήριο, που βρίσκεται στην περιοχή του παλιού δρόμου Αγίων Τριμιθιάς-Κοκκινοτριμιθιάς. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, νεκροθάφτης που μετέβη στο κοιμητήριο, υπέστη σοκ όταν αντιλήφθηκε τάφο γυναίκας που είναι νεκρή εδώ και τέσσερα χρόνια, ανοιχτό και από μέσα να λείπει η σορός. Ο άνδρας προέβη σε καταγγελία στην Αστυνομία και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν αμέσως στο σημείο και απέκλεισαν τη σκηνή, ώστε να πραγματοποιήσουν έρευνες. 

Τα μέλη της Αστυνομίας απέκλεισαν την περιοχή σε μεγάλη ακτίνα, ενώ την ίδια ώρα πραγματοποιούνται έρευνες και σε άλλα σημεία για εντοπισμό της σορού. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είναι μητέρα προσώπου που συνελήφθη και καταδικάστηκε για εμπορεία ναρκωτικών και τέθηκε στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων. 

 
  
 
  
  
   
 

  

  

  

 

  

  

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Συμπλοκή ανάμεσα σε αλλοδαπούς στην Πάφο-Κρατούσαν μαχαίρια και τσεκούρια
Η Τουρκία ανήρτησε στην UNESCO τον δικό της χάρτη για τον θαλάσσιο χωροταξικό σχεδιασμό με πολύ... Αιγαίο
Ο Νετανιάχου δεν απέκλεισε τη δολοφονία του Χαμενεϊ- «Η εξόντωσή του θα τερμάτιζε τη σύγκρουση»
Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον Θεόδωρο Πυρίλλη-«Η προσφορά του ήταν πολύπλευρη και ουσιαστική»
Έθεσε την πολιτεία προ των ευθυνών της η Βουλή για τα ναρκωτικά στα σχολεία-Ζητά μέτρα και εφαρμογή νομοθεσίας
Την αποκλιμάκωση της κατάστασης στην περιοχή συζήτησαν οι ΥΠΕΞ Γερμανίας και Κύπρου-«Η ευρωπαϊκή φωνή πρέπει να ακούγεται»
Θλίψη στο Παραλίμνι-Έφυγε από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Θεόδωρος Πυρίλλης
BINTEO: Η στιγμή που το Ισραήλ βομβαρδίζει το κρατικό κανάλι του Ιράν ενώ βρισκόταν στον αέρα
Κατηγόρησε τον Πρόεδρο για «εμπλοκή της Κύπρου στη ζώνη απειλής» για πολιτικό κέρδος ο Τατάρ
Αναμένονται εκρήξεις το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή της Αρχιεπισκοπής