Παραλίγο τραγωδία-Ουρανοκατέβατη σφαίρα από πεδίο βολής κάρφωσε στην πόρτα οδηγού
20:57 - 16 Νοεμβρίου 2021

Ένα απίστευτο περιστατικό, που ευτυχώς αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, εκτυλίχθηκε το πρωί κατά τη διάρκεια άσκησης στο πεδίο βολής της Σιάς.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, γύρω στις δέκα το πρωί, ενώ 62χρονος κατευθυνόταν στο δρόμο Κόρνου προς Δελίκηπο, άκουσε ένα πυροβολισμό, έπειτα από τον οποίο θρυμματίστηκε το τζάμι του αυτοκινήτου του.
Ο οδηγός πανικόβλητος συνέχισε τη πορεία του, προσπαθώντας να θέσει υπό έλεγχο το όχημα του, ενώ όταν έφθασε σπίτι, αφού αφαίρεσε κάποια πλαστικά από την πόρτα, εντόπισε σε αυτή μια σφαίρα.
Ο 62χρονος μετέβη στην Αστυνομία για καταγγελία, ενώ όπως διαπιστώθηκε, κατά τον ουσιώδη χρόνο πραγματοποιείτο άσκηση στο πεδίο βολής, αφού όπου και δέχθηκε την σφαίρα, ευτυχώς χωρίς να τον τραυματίσει.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
- Καταγγελία για κλοπή σορού από κοιμητήριο-Σε κόκκινο συναγερμό οι Αρχές
- Αναστάλθηκαν οι ποινικές διώξεις των τριών κατηγορουμένων για το κατασκοπευτικό βαν
- Στάση σιωπής Νομικής Υπηρεσίας για την αναστολή διώξεων για το κατασκοπευτικό βαν
- Συστηνόταν ως dealer οχημάτων, έπαιρνε την προκαταβολή και γινόταν καπνός
