Πυροβολισμοί με έναν νεκρό και έναν τραυματία σε βενζινάδικο στην Νίκαια

Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς και έναν νεκρό, αλλά και έναν τραυματία, σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στη Νίκαια, έξω από πρατήριο υγρών καυσίμων στη λεωφόρο Θηβών 181.

Κατά πληροφορίες, άγνωστοι δράστες πυροβόλησαν και σκότωσαν επιτόπου έναν άντρα, ενώ τραυμάτισαν έναν ακόμα, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Λίγη ώρα μετά, το αυτοκίνητο των δραστών, μάρκας BMW και πιθανότατα κλεμμένο, με το οποίο τράπηκαν σε φυγή, βρέθηκε καμένο στη λεωφόρο Κηφισού.

Τα δύο θύματα της επίθεσης είναι οι ιδιοκτήτες του βενζινάδικου, αλβανικής καταγωγής.

 Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών οι πυροβολισμοί στα Σεπόλια με τραυματία έναν 17χρονο
Αγωγή €500.000 από Εθνική Πινακοθήκη στον Παπαδόπουλο-«Από μισό ευρώ να βάλουμε όλοι οι Χριστιανοί τα μαζέψαμε»
Στο μικροσκόπιο του Ανθρωποκτονιών ο θάνατος της οικογένειας στο Ελληνικό-«Ποιος καθαρίζει σεντόνια νεκρών;»
Ένας στους επτά ενήλικες στην Ελλάδα έχει βιώσει σεξουαλική βία κατά την παιδική ηλικία
Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 37χρονου που βίασε 16χρονη με νοητική υστέρηση στην Πάτρα
Θρίλερ στο Ελληνικό με τρεις θανάτους στην ίδια οικογένεια-Κοινός παρονομαστής η παρουσία οικιακής βοηθού
Τραγωδία στην Άνδρο-Οδηγός σκοτώθηκε πέφτοντας με το αυτοκίνητό της στη θάλασσα
Aποκαλύψεις για τον βιασμό της 16χρονης από τον 38χρονο στην Πάτρα-Της πρόσφερε ένα φόρεμα ως «δόλωμα»
Παπάς στην Δράμα ήταν πληροφοριοδότης οργανωμένης συμμορίας κακοποιών
Ισόβια στον 34χρονο που σκότωσε τη σύζυγό του μπροστά στο παιδί τους στην Πρέβεζα και από το Εφετείο