Πράσινο Υπουργικού για ενισχυτική δόση σε άτομα 18 ετών και άνω

Την πρόταση του Υπουργού Υγείας κ. Μιχάλη Χατζηπαντέλα ενέκρινε στη σημερινή του συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο, αναφορικά με τη χορήγηση ενισχυτικής δόσης του εμβολίου κατά της COVID-19 στα άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω, νοουμένου ότι έχει παρέλθει απαραίτητα χρονικό διάστημα έξι μηνών από την ολοκλήρωση του εμβολιαστικούς τους σχήματος (από τη χορήγηση 2ης δόσης των εμβολίων Pfizer/BioNTech, AstraZeneca και Moderna ή από τη χορήγηση του μονοδοσικού εμβολίου της Johnson&Johnson).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στη σκιά έξαρσης και… έντασης ενημερώνει Υπουργικό και βλέπει ΣΕΕ ο υπ. Υγείας

Η απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου προκύπτει μετά από εισήγηση προς τον Υπουργό Υγείας εκ μέρους της Εθνικής Συμβουλευτικής Επιτροπής Εμβολιασμών, η οποία σε πρόσφατη συνεδρία της εισηγήθηκε κατά πλειοψηφία την έναρξη της διαδικασίας εμβολιασμού με ενισχυτική δόση όλου του ενήλικου πληθυσμού.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την ακριβή ημερομηνία έναρξης και τον τρόπο που θα γίνει η διαδικασία του εμβολιασμού με ενισχυτική δόση, θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που βαλλιστικός πύραυλος κτυπά παιδικό σταθμό στο Ισραήλ
Κρυμμένες κούτες με τσιγάρα και καπνό εντόπισε το Τμήμα Τελωνείων
Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο τηε Εσθονίας ο ΠτΔ-«Kοινές απόψεις για μεγάλα ζητήματα»
Παίρνει παράταση η υποβολή Δήλωσης Εισοδήματος Ατόμου
Υφ. Πρόνοιας: Συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων
Επανέφεραν 4χρονο αγοράκι που έπαθε καρδιακή ανακοπή στην παραλία των Νέων Βρασνών
ΟΗΕ: Το Ισραήλ περιμένει από τους Ευρωπαίους «σθεναρή θέση» απέναντι στο Ιράν
Κακής ποιότητας το απολυτήριο Γιαννάκη-Δεν ξεκαθάρισε από το γραφολογικό έλεγχο αν ήταν πλαστό
Αυτή είναι η πρόταση τεσσάρων σημείων από τους Ευρωπαίους προς το Ιράν για αποκλιμάκωση με το Ισραήλ
Πρόστιμο €5.000 στο Υφυπουργείο Πρόνοιας για κάμερες που κατέγραφαν ήχο