Έβαλε τα χέρια της και έβγαλε τα μάτια της η Νορβηγία-Δεύτερη θέση για την Τουρκία

Έβαλε τα χέρια της και έβγαλε τα μάτια της η ΝορβηγίαΈβαλε τα χέρια της και έβγαλε τα μάτια της η Νορβηγία! Οι «βίκινγκ» έχασαν τα άχαστα και κόλλησαν στο 0-0 με την προτελευταία Λετονία και πλέον η κατάκτηση της 2ης θέσης δεν είναι στα χέρια τους, αλλά σε αυτά της Τουρκίας η οποία διέλυσε με το εμφατικό 6-0 το Γιβραλτάρ και στην ισοβαθμία υπερτερεί λόγω της καλύτερης διαφοράς τερμάτων. Βέβαια, όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική, όπου η Τουρκία αγωνίζεται στο Μαυροβούνιο και η Νορβηγία φιλοξενείται από την πρωτοπόρο Ολλανδία.

Ο Ακτούρκογλου μόλις στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης άνοιξε το σκορ για την Τουρκία. Το έργο του Γιβραλτάρ έγινε δυσκολότερο από το 23’ και μετά όταν ο Ολιβέρο αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και αποβλήθηκε από το ματς, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες. Ο Ντερβισόγλου στο 39’ με φανταστικό σουτ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, ενώ τρία λεπτά αργότερα ξαναχτύπησε και έκανε το 3-0 πηγαίνοντας με προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Με φόρα μπήκε και στο δεύτερο ημίχρονο η Τουρκία, με το Γιβραλτάρ να παίζει κυρίως στις αντεπιθέσεις, μη μπορώντας να αντιδράσει. Στο 65’ ο Ντεμιράλ πέτυχε ακόμη ένα γκολ για τους Τούρκους κάνοντας το 4-0. Ο Ντούρσαν στο 81’ έκανε το 5-0, ενώ δεν σταμάτησαν εκεί και ο Μουλντούρ στο 85ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 6-0!

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Νορβηγία ασκούσε φοβερή πίεση στη Λετονία σε όλο το παιχνίδι, ωστόσο δεν μπορούσε με τίποτα να βρει το γκολ. Στο 80’ ο Ελγιουνουσί άνοιξε το σκορ, ωστόσο το γκολ δεν μέτρησε για οφσάιντ. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι, με τη Νορβηγία να πέφτει θύμα τεράστιας έκπληξης.

Η 9η αγωνιστική

Τουρκία-Γιβραλτάρ 6-0

(11’ Ακτούρκογλου, 39’, 42’ Ντερβισόγλου, 65’ Ντεμιράλ, 81’ Ντούρσαν, 85’ Μουλντούρ)

Νορβηγία-Λετονία 0-0

Μαυροβούνιο-Ολλανδία (21:45)

Πηγή: sport-fm

Δειτε Επισης

Μαχαιρωμένο σε πολυθρόνα εντοπίστηκε το θύμα του φονικού-Στο διπλανό δωμάτιο η μητέρα του πατροκτόνου
Νέα απάτη μέσω SMS με δήθεν επιστροφή φόρου-Συστάσεις από την Αστυνομία (pic)
Στο επίκεντρο της συνάντησης Τραμπ με Νετανιάχου η εκεχειρία στη Γάζα και η απελευθέρωση ομήρων
Οργή στο Βέλγιο για οδηγό που σκότωσε το σκυλί του σέρνοντάς το για χιλιόμετρα-Βρήκαν το σπίτι του και το έκαψαν
Εκατοντάδες τραυματίες από τη φωτιά στη Μασσαλία-Φόβοι ότι ο Μιστράλ θα τη θέσει ξανά εκτός ελέγχου
Αποκαλύψεις για Μουρτζούκου-Σοκάρουν οι ομοιότητες με Πισπιρίγκου, επιχείρησε να σκοτώσει το μωρό της 4 φορές
Τουλάχιστον 161 αγνοούμενοι και 110 νεκροί από τις καταστροφικές πλημμύρες στο Τέξας
Οικογενειακή τραγωδία στη Λεμεσό-Σκότωσε τον πατέρα του και τηλεφώνησε στην Αστυνομία 48χρονος
«Υπεύθυνη» για την αναστολή δίωξης του πολιτικού, «υπεύθυνη» για το μέλλον της επανακαταχώρησης της υπόθεσης
Μίλησε σαν πολιτικός, έριξε νερό στον μύλο της πολιτικής αντιπαράθεσης ο Αγγελίδης