Έντονη μυρωδιά καμένου στη Λευκωσία-Πού οφείλεται

Έντονη μυρωδιά καμένου, είναι αισθητή από το πρωί σε πολλές περιοχές της Λευκωσίας, κάτι που προκάλεσε ανησυχία ανάμεσα στους κατοίκους. 

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, στις ελεύθερες περιοχές δεν υπάρχει σε εξέλιξη κάποιο περιστατικό πυρκαγιάς και πιστεύεται ότι η οσμή καμένου προέρχεται από την πυρκαγιά στα κατεχόμενα.

Από τους ανέμους που πνέουν στην περιοχή, οι καπνοί και η μυρωδιά έφθασαν μέχρι και τη Λευκωσία.   

Σημειώνεται ότι, από το απόγευμα της Πέμπτης, μαίνεται φωτιά σε χωματερή στα κατεχόμενα στην περιοχή του Κουτσοβέντη, με τους καπνούς να είναι ορατοί και στις ελεύθερες περιοχές.

Δειτε Επισης

Μεγάλες ποσότητες αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων εντοπίστηκαν σε αποθήκη και οικία στη Λευκωσία
Απάντησε μη παραδοχή σε 102 κατηγορίες ο Αϊκούτ για τον σφετερισμό E/κ περιουσιών
Ισχυρός σεισμός 7,5 Ρίχτερ στην Αργεντινή-Προειδοποίηση για τσουνάμι
Δώδεκα θανατηφόρες οδικές συγκρούσεις από την αρχή του χρόνου μέχρι σήμερα
Κυκλοφοριακό κομφούζιο στη λεωφόρου Προδρόμου στη Λευκωσία
Καταδικάζει την κάθοδο Ερντογάν η Κυβέρνηση-«Η απάντηση στην πρόκληση είναι η συνέπεια και στην αυθαιρεσία η νομιμότητα»
Οι ΗΠΑ δεν θα ενεργούν πλέον ως επικεφαλής διαμεσολαβητής στις διαπραγματεύσεις Ουκρανίας
Στο νοσοκομείο οδηγός μετά από τροχαίο-Χτύπησε σε περιτοίχισμα
Το σκεπτικό Ευσταθίου για συζήτηση της διαγραφής στην Κεντρική Επιτροπή-«Το ζήτημα είναι άκρως πολιτικό»
Πάει Ισραήλ και Ραμάλα την Κυριακή ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης-Συνάντηση με Χέρτζογκ, Νετανιάχου και Αμπάς