Άγρια καταδίωξη στη Λεμεσό, χειροπέδες σε καταζητούμενο-Στο νοσοκομείο δύο αστυνομικοί

Επεισοδιακή καταδίωξη οχήματος σημειώθηκε το μεσημέρι στη Λεμεσό, όταν καταζητούμενο πρόσωπο επιχείρησε να διαφύγει της σύλληψης, ενώ δυο μέλη της Αστυνομίας τραυματίστηκαν ελαφρά.

Σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση από την Αστυνομία, γύρω στις 14:00, μέλη του ΟΠΕ εντόπισαν, στην περιοχή Επισκοπής, όχημα στο οποίο επέβαινε καταζητούμενο πρόσωπο, ένας 48χρονος, ο οποίος δεν εμφανίστηκε σε δίκη στο Κακουργιοδικείο, για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής.

Ο οδηγός αρνήθηκε να σταματήσει στο σήμα των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, με αποτέλεσμα να καταδιωχθεί, διαπράττοντας διάφορα τροχαία αδικήματα.

Στην προσπάθεια του να διαφύγει, ο καταζητούμενος φέρεται να οδήγησε το όχημα του προς περιπολικό, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δυο μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού.  

Τελικά ο οδηγός συνελήφθη και οδηγήθηκε στα κρατητήρια, ενώ οι δυο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στις Πρώτες Βοήθειες του ΓΝ Λεμεσού, φέροντας ελαφρά τραύματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Έφοδος της ΥΚΑΝ σε αποθήκη, εντόπισε φυσίγγια και πάνω από ένα κιλό κάνναβη-Χειροπέδες σε 34χρονο (pics)
Τη Δευτέρα η συνέχεια των ερευνών για τα αίτια της νέας φονικής πυρκαγιάς με θύμα τον 32χρονο Μενέλαο
Τελέστηκε το μνημόσυνο του ήρωα αστυφύλακα Ανδρέα Χριστοφίδη
Άλλη μία φονική πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό, νεκρός 32χρονος-Προσπάθησε να το σώσει ο αδελφός του
Πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό-Στο σημείο Πυροσβεστική και Αστυνομία
Στιγμές τρόμου για 68χρονο-Του έστησε καρτέρι κουκουλοφόρος και τον λήστεψε
Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του 18χρονος-Στην δημοσιότητα τα στοιχεία του
Επανήλθε ο Τριανταφυλλίδης για προαγωγή Κατσουνωτού με καρφιά σε ΔΗΣΥ-«Από πού ήρθε η εντολή για... αφωνία»
Παγετός στους δρόμους που οδηγούν στο Τρόοδος-Πρόσβαση μόνο για οχήματα 4Χ4 ή με αντιολισθητικές
Ένα θανατηφόρο κάθε δέκα μέρες το 2024, ανήλικοι και νεαροί τα περισσότερα θύματα-Δεν βοήθησαν οι κάμερες