Tρεις μήνες μετά συνελήφθη 19χρονος για τη συμπλοκή στο λιμάνι Λεμεσού

Στη σύλληψη 19χρονου, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης με μαχαίρι, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό δύο προσώπων.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, από 21χρονο και 18χρονο, σύμφωνα με τους οποίους γύρω στις 10.30μ.μ. της 6ης Αυγούστου 2021, ενώ βρίσκονταν σε αποβάθρα παρά το παλιό λιμάνι Λεμεσού, ήρθαν σε λογομαχία με άγνωστο τους πρόσωπο, ο οποίος στη συνέχεια τους επιτέθηκε με μαχαίρι. Από την επίθεση οι δύο παραπονούμενοι τραυματίστηκαν, ωστόσο κατάφεραν να αφοπλίσουν τον άγνωστο, ο οποίος τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι δύο τραυματίες επισκέφθηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι έφεραν θλαστικά τραύματα στα χέρια και αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών, έλαβα εξιτήριο. Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία, εναντίον 19χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε χθες και συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης.

Ακολούθως τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Έβαλαν φωτιά σε σχολική αίθουσα Γυμνασίου στη Λευκωσία
Θα μας κάψει και το φετινό καλοκαίρι-Προβλέπονται ακραίες θερμοκρασίες αλλά και σκόνη
Η αθέατη πτυχή της κυπριακής τραγωδίας… Τα παιδιά των εγκλωβισμένων που για δεκαετίες ζούσαν μόνα
Πολλή μελέτη για Μιχαηλίδου εντός καλοκαιριού-Αξιολόγηση και ειδική εκπαίδευση τα μεγαλύτερα μέτωπα
Ρίχνει τους τόνους για Τυχικό ο Αρχιεπίσκοπος και περιμένει το Πατριαρχείο-Εάν τεθεί θέμα στη Σύνοδο θα συζητηθεί
Σε σοβαρή κατάσταση 24χρονος που έπεσε από μπαλκόνι ύψους δέκα μέτρων
LIVE: Στα καταφύγια οι Ισραηλινοί μετά από τις πυραυλικές επιθέσεις από το Ιράν-Μαζική έξοδος από την Τεχεράνη
Έκτακτη Σύνοδο των ΥΠΕΞ συγκαλεί η ΕΕ για τη Μέση Ανατολή
Το κάθισμα του κυβερνήτη έριξε το Boeing της Air India-Γλίστρησε προς τα πίσω λόγω βλάβης και έχασε τον έλεγχο
Το Ισραήλ βάζει φρένο σε όσους θέλουν να επιστρέψουν μέσω Αθήνας και Λάρνακας