Αντίδραση ΠΑΣΥΚΙ για παρέμβαση Χατζηπαντέλα για εγχείρηση στο Μακάρειο-«Δεν τιμά κανένα»

Διαφαίνεται ότι τα πρωτόκολλα ή/ και οι διαδικασίες, που άπτονται της ποιοτικής και θεσμοθετημένης ιατρικής, χρησιμοποιούνται από κάποιους κατά το δοκούν και πιθανότατα για ίδιον όφελος, καθώς επίσης για δημιουργία «φτηνών και απαράδεκτων εντυπώσεων καθαρά για επικοινωνιακούς λόγους», δηλώνει η ΠΑΣΥΚΙ, η οποία καλεί Πολιτεία και αρμόδιους φορείς να τοποθετηθούν.

Σε σημερινή ανακοίνωσή της, η ΠΑΣΥΚΙ αναφέρει ότι «οι συνεχείς παρεμβάσεις, υποδείξεις και αμφισβήτηση της εξάσκησης της ιατρικής στα Δημόσια Νοσηλευτήρια ελλοχεύουν κινδύνους, πρωτίστως για τους ίδιους τους ασθενείς», σημειώνοντας πως «επιτέλους η Πολιτεία, όπως και οι αρμόδιοι φορείς, θα πρέπει να τοποθετηθούν».

«Υπενθυμίζουμε προς άπαντες ενδιαφερόμενους ότι αυτούς που κατηγορούμε με την μεγαλύτερη ευκολία είναι αυτοί που χειρίζονται τα δύσκολα εξειδικευμένα περιστατικά, τα περιστατικά που δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν από άλλους παρόχους, είναι αυτοί που αντιμετωπίζουν τα περιστατικά COVID-19», σημειώνει.

Καταληκτικά αναφέρει πως «η ανάγκη παρέμβασης του ίδιου του Υπουργού Υγείας δεν τιμά κανένα και ταυτόχρονα κρίνεται», προσθέτοντας πως «όλοι οι ασθενείς έχουν δικαίωμα στα αυτονόητα χωρίς τις οποιοδήποτε παρεμβάσεις».

Καταγγελία για άρνηση περίθαλψης 24χρονης με εγκεφαλική παράλυση στο Μακάρειο

Δειτε Επισης

Bristol Myers Squibb: Η δύναμη της καινοτομίας στην ογκολογική φροντίδα
Επαρκείς μισθούς, συλλογικές συμβάσεις και πλήρη ΑΤΑ ζητά η ΠΕΟ ενόψει Εργατικής Πρωτομαγιάς
Για τη χρήση χημικών στις πισίνες προειδοποιεί το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας
Ολοήμερο και υποδομές στα αιτήματα που έθεσαν γονείς προδημοτικής στην Επ. Παιδείας
Άρχισε η διαδικασία στο Ανώτατο για αναφορά ΠτΔ για το νόμο για χρονόμετρα στο σύστημα φωτοεπισήμανσης
Η απάντηση της ΕΔΕΚ στον Κωστή Ευσταθίου-«Έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος»
Με μηνύματα ενότητας και συμπόρευσης εξήγγειλε υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μάριος Χαννίδης
Ολοκληρώθηκε η τριήμερη κατάθεση Αναστασιάδη για το Κράτος Μαφία-Αιχμηρή απάντηση σε Koenig
Σκληρό μπρα ντε φερ με δασμούς-Απειλές και… υποχωρήσεις από Τραμπ και Σι, τα εκατέρωθεν μηνύματα
Αρχίζουν οι κατασκευαστικές εργασίες για τη δυτική λωρίδα της Τσερίου