Έπεσαν δέντρα σε οχήματα, έφυγαν πινακίδες, κόπηκαν καλώδια-Οι περιοχές που επηρεάστηκαν
17:56 - 10 Νοεμβρίου 2021

Σε κινητοποίηση τέθηκε την Τετάρτη η Πυροσβεστική Υπηρεσία, λόγω των σφοδρών ανέμων, καθώς ανταποκρίθηκε σε 28 κλήσεις για βοήθεια.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, οι Πυροσβεστικοί Σταθμοί Λευκωσίας ανταπροκρίθηκαν σε 25 επεισόδια τα οποία αφορούσαν πτώσεις ή μετακινήσεις δέντρων από οδόστρωμα, πτώσεις δέντρων πάνω σε σταθμευμένα οχήματα (υλικές ζημιές), πτώσεις ή μετακινήσεις διαφημιστικών πινακίδων, μετακινήσεις ευτελών υλικών (τσίγκων) και κομμένα καλώδια της Α.Η.Κ.
Σημειώνεται ότι από τους σφοδρούς ανέμους, επηρεάστηκαν οι περιοχές Λευκωσίας, Αγίου Δομετίου, Έγκωμης, Παλουριώτισσα, Καιμακλί, Στρόβολος και Λακατάμια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Tρέχει η Πυροσβεστική για προβλήματα λόγω ανέμων-Πυρκαγιές, πτώσεις δέντρων και πασσάλων
