Υπολογιστής προβλέπει πρωταθλητή μετά από θρίλερ στην Premier League

Η φετινή Premier League είναι από τις πιο ανταγωνιστικές των τελευταίων ετών, καθώς καμία ομάδα δεν δείχνει… άτρωτη. Ένας σούπερ υπολογιστής επιστρατεύτηκε για να αναδείξει, με βάση διάφορα δεδομένα, την ομάδα που θα κόψει πρώτη το νήμα. Προμηνύεται θρίλερ, καθώς η κορυφαία τριάδα της τελικής κατάταξης, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του υπολογιστή, θα «στριμώχνεται» σε απόσταση ενός βαθμού.

Η τεχνολογία, λοιπόν, βγάζει πρωταθλήτρια και πάλι τη Μάντσεστερ Σίτι, στην ισοβαθμία με τη Λίβερπουλ στους 82 βαθμούς, λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων. Η πρωτοπόρος αυτή τη στιγμή Τσέλσι τερματίζει τρίτη με 81 βαθμούς, ενώ την τετράδα του Champions League συμπληρώνει σε μεγάλη απόσταση η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 64 βαθμούς.

Η Γουέστ Χαμ τερματίζει πέμπτη με 61, η Άρσεναλ έκτη με 59, ενώ Μπράιτον (55), Τότεναμ (54), Λέστερ (53) και Γουλβς (50) συμπληρώνουν τη δεκάδα. Ακολουθούν Έβερτον (49), Κρίσταλ Πάλας, Μπρέντφορντ (47), Σαουθάμπτον (45), Άστον Βίλα (45), Λιντς (44) και Μπέρνλι (38).

Γουότφορντ (35), Νιούκαστλ (31) και Νόριτς (25) είναι σύμφωνα με τις προβλέψεις του υπολογιστή οι ομάδες που θα υποβιβαστούν.

Δειτε Επισης

Τουλάχιστον 108 νεκροί από τις πλημμύρες στο Τέξας-Αγνοούνται τέσσερα παιδιά
Εκατοντάδες πολίτες σε διαμαρτυρία έξω από τη Νομική-Κατηγόρησε τον Αγγελίδη για αλαζονεία και ζήτησε παραίτηση η ΠΟΓΟ
Με τον διαχωρισμό εξουσιών απαντά ο ΠτΔ στις επικρίσεις Αγγελίδη-«Αντίθετες απόψεις και από κάποιους στην Νομική Υπηρεσία»
Σε κρίσιμη κατάσταση πρόσωπο το οποίο βρέθηκε τραυματισμένο σε εξωτερικό χώρο στην Αγία Νάπα
Κατηγόρησε τον Σάββα Αγγελίδη ότι έριξε λάδι στη φωτιά η ΕΔΕΚ-«Οι θεσμοί επιβάλλεται να εγκαταλείψουν την έπαρση»
Σ. Αγγελίδης: «Δεν χρειάζεται να θέσω την παραίτηση μου σε κανένα. Αν αποφασίσω να αποχωρήσω, θα αποχωρήσω»
Χ. Κληρίδης: Δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε λειτουργός της δικαιοσύνης να συνταυτίζει τον εαυτόν του με τη δικαιοσύνη
Ανοικτή επιστολή μοναχών της Μονής Αββακούμ με πυρά προς τον Μητροπολίτη Ταμασού-Καταγγέλλουν παράνομη εισβολή
Ανείπωτη τραγωδία στη Λεμεσό-Έσβησε ο 30χρονος Κωνσταντίνος Ανδρέου κατά τη διάρκεια αγώνα φούσταλ
Επιτήδειοι έπεισαν 60χρονη να επενδύσει σε κρυπτονομίσματα και κατάφεραν να της αποσπάσουν 39 χιλ. ευρώ