Έκλεψε 23 χιλιάδες από τον εργοδότη του και έφυγε από την Κύπρο-Συνελήφθη δύο χρόνια μετά

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κλοπής από υπάλληλο, που καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου στις 5 Οκτωβρίου, 2019, η Αστυνομία προχώρησε στην έκδοση ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης εναντίον 44χρονου από την επαρχία Αμμοχώστου.

Συγκεκριμένα, κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, που αφορούσε την κλοπή χρηματικού ποσού ύψους €22,784, εξασφάλισης χρημάτων και εμπορευμάτων με ψευδείς παραστάσεις, πλαστογραφίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου καθώς επίσης και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του συγκεκριμένου άντρα, ο οποίος όπως φάνηκε, είχε εγκαταλείψει την Κύπρο και ζούσε σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στις 8 Αυγούστου, 2021, ο 44χρονος συνελήφθη βάσει του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης και στις 6 Οκτωβρίου, μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου μετέβησαν στη συγκεκριμένη χώρα όπου οι Αρχές τους παρέδωσαν τον συλληφθέντα.

Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ο 44χρονος με τη συνοδεία των μελών του ΤΑΕ Αμμοχώστου αφίχθηκαν στην Κύπρο όπου και επανασυνελήφθη βάσει του Κυπριακού εντάλματος σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.   

Δειτε Επισης

Ενίσχυση της συνεργασίας Κύπρου-Ελλάδας στην επίσκεψη Αρχιπύραρχου στην Αθήνα
Χειροπέδες σε ανήλικο για το ξύλο και τις μολότοφ στην Πάφο
Άλλαξε πέντε δικηγόρους ο χάκερ στη δίκη για Περικλέους και τελικά... συνήγορος υπεράσπισης του εαυτού του
Δημιουργήθηκε μεγαλύτερο δίκτυ προστασίας κατά της παιδικής πορνογραφίας με ΑΙ
Κρουασάν και καφέδες στο κελί κατάδικου, του καταλογίζει μεταπωλήσεις δεύτερος-Από τον Φεβρουάριο η καταγγελία
Μετά το Πάσχα τελικά στην Ολομέλεια η πρόταση για τις ανακλήσεις οχημάτων
Δεν πήραν πειστικές απαντήσεις για τη μη εφαρμογή του διατάγματος στην Ορόκλινη οι βουλευτές-Διαπίστωσαν απουσία του κράτους
Τον έστειλαν στο νοσοκομείο και μετά έριξαν μολότοφ στην πολυκατοικία του, λόγω διαφωνίας για τροχαίο
Το Εφετείο αύξησε ποινή από τρεις μήνες σε τρία χρόνια σε υπόθεση πλαστογραφίας
Πάει Ολομέλεια αλλά με αστερίσκο η πρόταση για ανακλήσεις οχημάτων-Πρόβλημα οι μεταβιβάσεις μεταξύ ιδιωτών