Μέσι για Χρυσή Μπάλα-«Θα ψήφιζα Εμπαπέ και Νεϊμάρ»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «France Football» ο Λιονέλ Μέσι ανέφερε πως το βραβείο της Χρυσής Μπάλας θα το έδινε στον Κιλιάν Εμπαπέ και στον Νεϊμάρ, με τους Λεβαντόφσκι και Μπενζεμά να έρχονται... δεύτεροι.

«Υπάρχουν παίκτες που είχαν σπουδαία σεζόν. Στην ομάδα μου υπάρχουν δύο που θα τους ψήφιζα με ευκολία, ο Νεϊμάρ και ο Κιλιάν Εμπαπέ. Και μετά ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, που είχε μια σπουδαία σεζόν και ο Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος ήταν εξαιρετικός», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Αυτήν τη στιγμή, διοργανώσεις όπως το Champions Leagueκαι ή το Copa America και το Euro αυξάνουν τους πόντους σου για τη νίκη στη Χρυσή Μπάλα. Προηγουμένως, ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο προέκυπτε από το γήπεδο, όμως τώρα από τους τίτλους».

Δειτε Επισης

Μαίνεται η κόντρα Αννίτας και Οδυσσέα με φόντο το χαστούκι του ΕΔΑΔ-«Επανέφερε την προσέγγιση ''το κόμμα τζαι τα μάθκια σας''»
Υποβλήθηκαν 2.841 αιτήσεις στο πλαίσιο του σχεδίου Πολεοδομικής Αμνηστίας
ΒΙΝΤΕΟ: Οδηγός λεωφορείου έριξε σπρέι στα μάτια μαθητή στη Λεμεσό-Αυτεπάγγελτη έρευνα από Αστυνομία
Ορίστηκε για τις 16 Ιουλίου η εξέταση ένστασης της Βαρωσιώτου κατά της απόφασης του Ανωτάτου
Απαντά σε Άλμα και Οδυσσέα ο ΔΗΣΥ-«Θυμίζει γιατί κρίθηκε ακατάλληλος να υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον»
Πώς οδηγήθηκαν οι Αρχές στη σύλληψη της Μουρτζούκου-Το εύρημα και οι καταθέσεις που την έκαψαν
Μπήκε επίθεση ο Αγγελίδης-Έδειξε ενορχηστρωμένη εκστρατεία για παραίτηση του, άφησε αιχμές για κίνητρα
Στη δημοσιότητα το podcast του Φειδία με τον Τατάρ-«Πιστεύω ότι ήταν μια ορθή πράξη, έκανα το σωστό»
Sms και ηχητικά οδήγησαν στην σύλληψη δεσμοφύλακα για βαρυποινίτη-«Κάτι εν να κάνουν πόψε, πες του να προσέχει»
Φάκελος με λευκή σκόνη από Ρωσία και παραλήπτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη ελληνική Βουλή (pics)