Τσιτσιπάς: Είναι ιατρικό απόρρητο αν έχω εμβολιαστεί

Δεν πρόκειται να γλιτώσει έτσι εύκολα τις ερωτήσεις για τα toilet breaks και τον εμβολιασμό ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Εκτός των ελληνικών ΜΜΕ φαίνεται πως οι δηλώσεις του στο παρελθόν εξακολουθούν να απασχολούν και τους ξένους δημοσιογράφους, κυρίως σχετικά με τα περίφημα breaks στην διάρκεια των ματς.

Ο Τσιτσιπάς στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Indian Wells τόνισε πως δεν θα έχει το ίδιο πρόβλημα που είχε στη Νέα Υόρκη λόγω κλίματος και τα toilet breaks του θα είναι πιο σύντομα.

«Το κλίμα εδώ είναι ξηρό. Στη Νέα Υόρκη δεν είναι έτσι και χρειαζόταν να αλλάξω μέχρι και τις κάλτσες μου. Εδώ δεν θα έχω τέτοιο πρόβλημα. Είναι καλό που το κλίμα είναι ξηρό γιατί αυτό σημαίνει λιγότερος ιδρώτας, άρα λιγότερα breaks και λιγότερα παράπονα» είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ωστόσο για άλλη μία φορά πως δεν έχει κάνει κάτι που είναι εκτός κανονισμού.

 

Δειτε Επισης

Ανεξάρτητους ποινικούς κατήγορους ζητά από Εισαγγελέα η οικογένεια του Θανάση-Δείχνει τις νέες μαρτυρίες και τα ποινικά Σταυριανού
ΒΙΝΤΕΟ: Δολοφόνησαν live υποψήφια δήμαρχο κατά τη διάρκεια προεκλογικής εκδήλωσης στο Μεξικό
Ο Λαβρόφ επικεφαλής της ρωσικής αντιπροσωπείας στις συνομιλίες με την Ουκρανία στην Κωνσταντινούπολη
Προκαλεί και πάλι ο Τατάρ για τις συλλήψεις σφετεριστών-«Είδαν την επιτυχία μας και θέλησαν να χαλάσουν το παιχνίδι»
Δεύτερη απάτη με ψευδή εταιρεία κρυπτονομισμάτων-Στέλνουν μηνύματα σε ανυποψίαστους πολίτες
Επιτήδειοι τηλεφωνούν σε ανυποψίαστους πολίτες και τους λένε ότι κέρδισαν χρηματικό ποσό
Στην Γερμανία τον έψαχναν στην Κύπρο τον εντόπισαν-Καταζητείτο 33χρονος από τον Αύγουστο του 2021
Εντοπίστηκε πιστόλι και αριθμός φυσιγγίων σε τάφο στη Λεμεσό-Διερευνάται σύνδεση με εγκληματική ενέργεια
Οι φωτογραφίες με τους επενδυτές από το κινητό Τζιοβάννη και η πολιτογράφηση Γκορνόφσκι στην δίκη Al Jazeera
Εν πλω οι κινητές μονάδες αφαλάτωσης από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα-«Στόχος να μην υπάρξουν αποκοπές νερού»