Πωλούσαν πλαστά χαρτονομίσματα σε... χαμηλές τιμές-Χειροπέδες σε 33χρονο

Στο πλαίσιο αξιολόγησης σχετικού μαρτυρικού υλικού, που αφορούσε πρόσωπο το οποίο φέρεται να πωλούσε σε άλλα πρόσωπα, πλαστά χαρτονομίσματα σε χαμηλότερη τιμή της υποτιθέμενης αναγραφόμενης αξίας τους, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού μετέβησαν γύρω στις 7.30 χθες το απόγευμα σε συγκεκριμένη περιοχή της Λεμεσού όπου, σε εγκαταλειμμένη αποθήκη εντοπίστηκαν δύο πρόσωπα.

Στη θέα των αστυνομικών, τα εν λόγω πρόσωπα προσπάθησαν να διαφύγουν αλλά ένα από αυτά ανακόπηκε από τα μέλη της Αστυνομίας. Όπως φάνηκε αργότερα, πρόκειται για 33χρονο κάτοικο Λεμεσού.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε, εντοπίστηκε εντός της αποθήκης μια τσάντα η οποία περιείχε επτά χαρτονομίσματα των €200, δέκα χαρτονομίσματα των €100 και δέκα χαρτονομίσματα των €50, η συνολική αξία των οποίων ανέρχεται στα €2,900. Από περαιτέρω έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι αυτά είναι πλαστά αφού φέρουν τους ίδιους αύξοντες αριθμούς.

Ο 33χρονος οδηγήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού όπου ανακρινόμενος, προέβαλε διάφορους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται.

Στη συνέχεια αυτός συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση ενώ το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πρωτοφανής επίθεση στην Ελλάδα-Νεαρός έριξε αντισηπτικό σε κεφάλι 16χρονου και του έβαλε φωτιά
Η ανάλυση του ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων για Μουρτζούκου-Στην τηλεόραση πρόδιδε συνεχώς τον εαυτό της
Αποτιμά θετικά την έκθεση της Κομισιόν για το κράτος δικαίου το Υπουργείο Δικαιοσύνης
Απορρίφθηκε η πρόταση δυσπιστίας κατά της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
Έπαιξε τα τελευταία της χαρτιά για τα ΜΟΕ η Ολγκίν και φεύγει-Στη Νέα Υόρκη για αξιολόγηση βημάτων
Αλλάζει η δομή στη δικαστική εξουσία, δημιουργείται νέο Διοικητικό Εφετείο-Οι μεταρρυθμίσεις που ενέκρινε η Βουλή
Εντείνονται οι αντιδράσεις στα κατεχόμενα για την πιθανή έκδοση του Σενέρ Λεβέντ στην Τουρκία
Αποδέχτηκαν την συμβιβαστική λύση του Προέδρου για τις επιπρόσθετες μόνιμες θέσεις οι εκπαιδευτικοί
Κατέθεσαν άλλοι δύο μάρτυρες από την ΟΝΕΚ στη δίκη Γιαννάκη-Στο επίκεντρο ο φάκελος προσωπικού
Μονόλεπτη σιγή στην Ολομέλεια για τα θύματα στο Μαρί και τη πτώσης ελικοπτέρου της ΕΦ με πέντε νεκρούς