«Στη Μπαρτσελόνα όλοι έπαιζαν για έναν Μέσι που περπατούσε»

Ο Λιονέλ Μέσι αποχώρησε το φετινό καλοκαίρι από τη Μπαρτσελόνα με προορισμό την Παρί Σεν Ζερμέν και πλέον καλείται να διαχειριστεί μια τελείως διαφορετική κατάσταση σε σύγκριση με εκείνη στη Βαρκελώνη.

Ενόψει της αναμέτρησης με τους «Μπλαουγκράνα» στο Champions League ο τεχνικός της Ντιναμό Κιέβου, Μιρτσέα Λουτσέκου, σχολίασε τη νέα σελίδα στην καριέρα του Αργεντινού και αναφέρθηκε στις έξτρα δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει στο Παρίσι σε σχέση με τον τρόπο παιχνιδιού που είχε συνηθίσει στην Καταλονία.

«Δεν ξέρω τι υπολογισμούς έκανε, αλλά είναι δύσκολο να πας σε ένα άλλο κλαμπ στα 34 και να επιβληθείς. Στη Μπαρτσελόνα όλοι έπαιζαν για τον Μέσι ενώ εκείνος περπατούσε. Δεν έτρεχε πάνω από οκτώ χιλιόμετρα σε κάθε ματς, αλλά όταν έπαιρνε τη μπάλα ήταν αποφασιστικός. Είχε κερδίσει το δικαίωμα να το κάνει» ήταν τα λόγια του.

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Μαίνεται η κόντρα Αννίτας και Οδυσσέα με φόντο το χαστούκι του ΕΔΑΔ-«Επανέφερε την προσέγγιση ''το κόμμα τζαι τα μάθκια σας''»
Υποβλήθηκαν 2.841 αιτήσεις στο πλαίσιο του σχεδίου Πολεοδομικής Αμνηστίας
ΒΙΝΤΕΟ: Οδηγός λεωφορείου έριξε σπρέι στα μάτια μαθητή στη Λεμεσό-Αυτεπάγγελτη έρευνα από Αστυνομία
Ορίστηκε για τις 16 Ιουλίου η εξέταση ένστασης της Βαρωσιώτου κατά της απόφασης του Ανωτάτου
Απαντά σε Άλμα και Οδυσσέα ο ΔΗΣΥ-«Θυμίζει γιατί κρίθηκε ακατάλληλος να υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον»
Πώς οδηγήθηκαν οι Αρχές στη σύλληψη της Μουρτζούκου-Το εύρημα και οι καταθέσεις που την έκαψαν
Μπήκε επίθεση ο Αγγελίδης-Έδειξε ενορχηστρωμένη εκστρατεία για παραίτηση του, άφησε αιχμές για κίνητρα
Στη δημοσιότητα το podcast του Φειδία με τον Τατάρ-«Πιστεύω ότι ήταν μια ορθή πράξη, έκανα το σωστό»
Sms και ηχητικά οδήγησαν στην σύλληψη δεσμοφύλακα για βαρυποινίτη-«Κάτι εν να κάνουν πόψε, πες του να προσέχει»
Φάκελος με λευκή σκόνη από Ρωσία και παραλήπτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη ελληνική Βουλή (pics)