Επανέλαβε τη θέση του για τα Pandora Papers ο Αναστασιάδης-«Αναφέρεται απλώς η εταιρεία που φέρει το όνομα μου»
12:09 - 06 Οκτωβρίου 2021

Προσερχόμενος στον χώρο όπου πραγματοποιούνται οι εργασίες της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, στη Σλοβενία, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης ερωτηθείς από ξένη δημοσιογράφο για τα Pandora Papers, είπε ότι δεν γνωρίζει ποιοι είναι αυτοί που φέρονται να εμπλέκονται σε αυτά.
Πρόσθεσε ότι πρέπει να ερευνηθεί ποιοι και αν πράγματι εμπλέκονται.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Θέλω ένα έντιμο άνθρωπο να βρει τον συσχετισμό, μεταξύ αυτών που είχαν πλούτο και εμένα»
Σε ερώτηση αν είναι λάθος τα όσα αναφέρονται για αυτόν στα pandora papers, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι αυτά «δεν λένε κάτι. Αναφέρεται απλώς η εταιρεία που φέρει το όνομα μου και τίποτε άλλο», και διερωτήθηκε αν μπορεί κάποιος να πει ποιος είναι ο δικηγόρος των ολιγαρχών, των ηγετών και των επισήμων που αναφέρουν τα pandora papers.
Σημείωσε ακόμα ότι δεν αναφέρεται κάτι για τον ίδιο σε σχέση με τα όσα αναφέρουν τα έγγραφα για άλλους περί μεταφοράς ή απόκρυψης πλούτου στις βρετανικές παρθένους νήσους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Στα χαρακώματα ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ με αφορμή τα Pandora Papers-Χωρίς τέλος ο χαρτοπόλεμος