Συνελήφθη 21χρονος για υπόθεση κλοπή οχήματος από τον Φεβρουάριο

Συνελήφθη το πρωί στην Λεμεσό 21χρονος σχετικά με υπόθεση οχήματος που κλάπηκε στις 11 Φεβρουαρίου 2021 από την περιοχή Γιουνιβέρσαλ στην Πάφο. Πρόκειται για τη δεύτερη σύλληψη για την συγκεκριμένη υπόθεση αφού ήδη έχει συλληφθεί 32χρονος και καταζητείται ακόμη ένα πρόσωπο ηλικίας 26 ετών. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, το όχημα ανήκει σε Ρώσο μόνιμο κάτοικο Πάφου και μέσα στο όχημα σύμφωνα με την καταγγελία του παραπονούμενου υπήρχε και το χρηματικό ποσό των 5 χιλ. ευρώ μετρητά. 

Για τον 21χρονο είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης στις 2 Ιουλίου 2021 αφού συνδέθηκε επιστημονικά με την υπόθεση μετά την ανεύρεση του οχήματος στην Λεμεσό και την λήψη τεκμηρίων από το όχημα. 

Κατόπιν εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον του, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Εναντίον του διερευνώνται τα αδικήματα της κλοπής του οχήματος, αξίας 30 χιλ. ευρώ, αλλά και της κλοπής των 5 χιλ. ευρώ σε μετρητά.

Από περαιτέρω εξετάσεις μαζί με τον 21χρονο ως ύποπτοι έχουν συλληφθεί ακόμη δύο πρόσωπα, εκ των οποίων ο ένας ηλικίας 32 ετών στις 15 Σεπτεμβρίου 2021. Ο 32χρονος παρουσιάστηκε ενώπιον της δικαιοσύνης και εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα προσωποκράτησης πέντε ημερών. Με την λήξη του διατάγματος αυτός κατηγορήθηκε γραπτώς για να οδηγηθεί ενώπιον του Δικαστηρίου αργότερα. 

Επίσης για την υπόθεση καταζητείται και τρίτο πρόσωπο ηλικίας 26 ετών. 

Δειτε Επισης

«Εμβληματική προσωπικότητα»-Τιμήθηκε ο Αλέκος Μαρκίδης από το Τμήμα Νομικής του Παν. Κύπρου
Μεγάλες ποσότητες καπνικών προϊόντων κατασχέθηκαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας
Χάθηκαν τα ίχνη 15χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λευκωσία (pic)
Αεροσκάφος υπέστη ζημιές την ώρα κατάσβεσης πυρκαγιάς-Έτοιμο για δοκιμαστική πτήση
«Ήταν πάντα ακέραιος και δεν δίσταζε να πει την αλήθεια»-Η Λάρνακα αποχαιρέτησε το Χαράλαμπο Ζαχαρίου
Άφιξη 21 μεταναστών ανοιχτά του Κάβο Γκρέκο-Συνελήφθη 33χρονος
Έφεση «Ισότητας» κατά απόφασης Δικαστηρίου Εργατικών Διαφορών για εργοδοτούμενους αορίστου
Ζήτησε πραγματογνώμονα η πλευράς της Γερμανίδας στη δίκη για σφετερισμό Ε/κ περιουσιών
Παριστάνουν τους κυβερνητικούς λειτουργούς και εξαπατούν πολίτες τηλεφωνικώς-Πώς δρουν οι επιτήδειοι
Διάταγμα αναστολής εργασιών στο χώρο που έπεσαν οι κύλινδροι εξέδωσε ο ΕΟΑ Λευκωσίας