Σύγκρουση οχημάτων στη Λεμεσό-Στο νοσοκομείο έξι πρόσωπα

Έξι πρόσωπα τραυματίστηκαν, οι τέσσερις σοβαρά, σε τροχαία σύγκρουση δύο οχημάτων, που συνέβη χθες βράδυ, στη Λεμεσό, με την Τροχαία Λεμεσού να διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τροχαία σύγκρουση.

Γύρω στις 8.25 το βράδυ της Κυριακής, αυτοκίνητο που οδηγούσε 67χρονος στην οδό Γεώργιου Καλογερόπουλου, στη Μέσα Γειτονιά, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο που οδηγούσε 46χρονος, με συνεπιβάτισσες τέσσερις γυναίκες ηλικίας 49, 37, 35 και 33 ετών. Από τη σύγκρουση οι έξι επιβαίνοντες στα δύο οχήματα τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα σε ιδιωτική πολυκλινική ο 67χρονος οδηγός του πρώτου οχήματος και στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, οι πέντε επιβαίνοντες στο δεύτερο όχημα.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, ο 67χρονος υπέστη κάταγμα θώρακος, ο 46χρονος τραυματισμό πνευμοθώρακα, κάταγμα στη μέση και κατάγματα στα πλευρά και στο θώρακα, η 49χρονη κατάγματα κρανίου, αυχένα, πλευρών και θώρακα, και η 35χρονη κάταγμα στο δεξί χέρι. Επίσης σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, οι 37χρονη και 33χρονη υπέστησαν εκδορές και μώλωπες σε διάφορα μέρη του σώματός τους. Οι έξι τραυματίες κρατήθηκαν για νοσηλεία, με την κατάσταση της υγείας τους να κρίνεται από τους ιατρούς ως εκτός κινδύνου.

Εξετάσεις στη σκηνή διενήργησαν μέλη της Τροχαίας Λεμεσού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Χειροπέδες στον καθηγητή που φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά μαθήτρια

Δειτε Επισης

Πυκνή ομίχλη στον αυτοκινητόδρομο
Πήγαν να πουλήσουν λουλούδια σε 26χρονο στην Αγία Νάπα και τον ξάφρισαν
BINTEO: Βγάζει τον στρατό στους δρόμους ο Τραμπ-700 πεζοναύτες θα ξεχυθούν στο Λος Άντζελες
Στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ οι ακτιβιστές του Madleen-Το Ισραήλ προχωρά σε απελάσεις
Έπιασαν 42χρονο να κλέβει μεταλλικά εξαρτήματα οχημάτων-Χειροπέδες σε τρεις
Στις φλόγες όχημα 33χρονης έξω από κατοικία στη Λάρνακα
Συνελήφθη 24χρονος που έκλεψε λεφτά από δοχείο φιλοδωρημάτων σε ταχυφαγείο
Τα έργα της ΑΗΚ φέρνουν αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα-Αναμένονται σύντομα στους λογαριασμούς
Δεν έπεισαν τις οργανώσεις οι εισηγήσεις ΥΠΑΝ για ειδική εκπαίδευση-«Παγιώνουν τις σημερινές καταστάσεις»
Έξι χρόνια ΓεΣΥ-Καινοτομίες, κενά και ανάγκη για υπεύθυνη χρήση από γιατρούς και ασθενείς