Έπεσαν Facebook, Instagram και WhatsApp

Προβλήματα αντιμετωπίζουν οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αφού έπεσαν Facebook, WhatsApp και Instagram.  

Συγκεκριμένα, τόσο η σελίδα του Facebook όσο και η σελίδα του Instagram δεν φορτώνουν, με αποτέλεσμα να βγαίνει στην οθόνη το μήνυμα «αυτή η σελίδα δεν είναι διαθέσιμη», ενώ προβλήματα αντιμετωπίζει και η εφαρμογή του WhatsApp.

Το πρόβλημα παρατηρείται και στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα ελλαδικά μέσα ενημέρωσης, αλλά και στο εξωτερικό, με την εφημερίδα independent, να κάνει λόγο για προβλήματα από το απόγευμα. 

Οι διακοπές λειτουργίας του Facebook συμβαίνουν σχετικά σπάνια, αλλά τείνουν να έχουν πολύ μεγάλο αντίκτυπο, κυρίως επειδή επηρεάζουν τρεις από τις μεγαλύτερες social εφαρμογές του κόσμου.

Η ανακοίνωση του Facebook 

Σε ανάρτησή του στο Twitter, το Facebook αναφέρει πως είναι εις γνώση τους το πρόβλημα που υπάρχει με την πρόσβαση στις εφαρμογές και τα προϊόντα τους και ψάχνουν τον τρόπο για να επιλύσουν το πρόβλημα και να λειτουργήσουν ξανά οι εφαρμογές τους, το συντομότερο δυνατό. Εξάλλου, η εταιρεία απολογήθηκε για την αναστάτωση. 

 

Δειτε Επισης

Το Παρίσι προσέφυγε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατά της τάσης Skinnytok στο TikTok
Ιταλική εφημερίδα δημοσίευσε ένθετο γραμμένο από ΑΙ
Οι «ισχυρότερες μέχρι σήμερα» ενδείξεις εξωγήινης ζωής εντοπίστηκαν σε μακρινό εξωπλανήτη
Νέο φάρμακο για τη θεραπεία πρώιμης νόσου Αλτσχάιμερ εγκρίνει για κυκλοφορία η ΕΕ
Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι βρήκαν την προέλευση του νερού στη Γη-Δεν προήλθε από αστεροειδείς
H Apple μετέφερε αεροπορικά 600 τόνους iPhone από την Ινδία για να προλάβει τους δασμούς
Επιστήμονες αναβίωσαν τους εξαφανισμένους ανταρόλυκους, γνωστούς από το Game of Thrones
Προχωρούν οι ετοιμασίες για την αποστολή Άρτεμις της ΝΑΣΑ στο φεγγάρι
«Φρένο» στους λογαριασμούς-παρωδίες στο X βάζει ο Μασκ
Γυναίκα της εποχής του Αγαμέμνονα «ζωντανεύει» 3.500 χρόνια μετά και δείχνει... πιο σύγχρονη από ποτέ