«Ο Τσάβι έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο»

Το deal μεταξύ της Μπαρτσελόνα και του Τσάβι φαίνεται να έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο η Αλ Σαντ δεν είναι πρόθυμη να αφήσει έτσι εύκολα τον προπονητή της. 

Η ομάδα του Κατάρ προχώρησε ανάρτηση στο twitter, στην οποία επισημαίνει ότι το συμβόλαιό της με τον Ισπανό τεχνικό εκπνέει σε δύο χρόνια, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα ότι ο δεύτερος είναι συγκεντρωμένος στα καθήκοντά του. 

«Σε απάντηση όσων κυκλοφορούν τελευταία, η διοίκηση της Αλ Σαντ διαβεβαιώνει ότι ο Τσάβι έχει ακόμα συμβόλαιο δύο χρόνων με τον σύλλογο και είναι πλήρως συγκεντρωμένος στα επερχόμενα παιχνίδια της ομάδας, ώστε να τη διατηρήσει στην κορυφή του πρωταθλήματος και να υπερασπιστεί τον τίτλο», τόνισε χαρακτηριστικά η Αλ Σαντ. 

Βέβαια, πρέπει να σημειωθεί ότι η υπόθεση δεν φαίνεται να είναι στο χέρι του αραβικού κλαμπ κι αυτό διότι σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα στο τρέχον συμβόλαιό του με τον Τσάβι υπάρχει σχετική ρήτρα αποδέσμευσης σε περίπτωση ενδιαφέροντος της Μπαρτσελόνα για τον πρώην αρχηγό της.

Δειτε Επισης

Τουλάχιστον 108 νεκροί από τις πλημμύρες στο Τέξας-Αγνοούνται τέσσερα παιδιά
Εκατοντάδες πολίτες σε διαμαρτυρία έξω από τη Νομική-Κατηγόρησε τον Αγγελίδη για αλαζονεία και ζήτησε παραίτηση η ΠΟΓΟ
Με τον διαχωρισμό εξουσιών απαντά ο ΠτΔ στις επικρίσεις Αγγελίδη-«Αντίθετες απόψεις και από κάποιους στην Νομική Υπηρεσία»
Σε κρίσιμη κατάσταση πρόσωπο το οποίο βρέθηκε τραυματισμένο σε εξωτερικό χώρο στην Αγία Νάπα
Κατηγόρησε τον Σάββα Αγγελίδη ότι έριξε λάδι στη φωτιά η ΕΔΕΚ-«Οι θεσμοί επιβάλλεται να εγκαταλείψουν την έπαρση»
Σ. Αγγελίδης: «Δεν χρειάζεται να θέσω την παραίτηση μου σε κανένα. Αν αποφασίσω να αποχωρήσω, θα αποχωρήσω»
Χ. Κληρίδης: Δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε λειτουργός της δικαιοσύνης να συνταυτίζει τον εαυτόν του με τη δικαιοσύνη
Ανοικτή επιστολή μοναχών της Μονής Αββακούμ με πυρά προς τον Μητροπολίτη Ταμασού-Καταγγέλλουν παράνομη εισβολή
Ανείπωτη τραγωδία στη Λεμεσό-Έσβησε ο 30χρονος Κωνσταντίνος Ανδρέου κατά τη διάρκεια αγώνα φούσταλ
Επιτήδειοι έπεισαν 60χρονη να επενδύσει σε κρυπτονομίσματα και κατάφεραν να της αποσπάσουν 39 χιλ. ευρώ