Έφευγε από πάρτι γενεθλίων η 32χρονη που βρήκε φρικτό θάνατο-Καταλείπει ανήλικο παιδί

Σε βαθύ πένθος βυθίστηκε η οικογένεια και οι φίλοι της 32χρονης Έλενας Κυριάκου, που βρήκε τραγικό θάνατο μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη Λάρνακα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Φρικτός θάνατος για 32χρονη μετά από τροχαίο-Απανθρακώθηκε σε φλεγόμενο όχημα

Η άτυχη 32χρονη, που έφευγε, σύμφωνα με την Αστυνομία, από πάρτι γενεθλίων στην Τερσεφάνου, για να επιστρέψει στο σπίτι της, έχασε τον έλεγχο του οχήματός της, στη συμβολή του δρόμου του σκοπευτηρίου της Τερσεφάνου, με τον παλιό δρόμο Λάρνακας-Λεμεσού, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε δέντρο και να καταλήξει σε παρακείμενο χωράφι.

Στη συνέχεια, το όχημα της άτυχης Έλενας τυλίχθηκε στις φλόγες, με την νεαρή να εγκλωβίζεται στα συντρίμμια, αφού το όχημα μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής, τα οποία κατέσβεσαν τη φωτιά, ωστόσο διαπίστωσαν ότι εντός του οχήματος βρισκόταν η απανθρακωμένη σορός της 32χρονης.

Ασθενοφόρο που επίσης έσπευσε στο σημείο, παρέλαβε τη σορό και τη μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατό της 32χρονης.

Από τις προκαταρκτικές έρευνες της Αστυνομίας, διαφάνηκε ότι η 32χρονη δεν σταμάτησε σε αλτ και κατέληξε να προσκρούσει στο δέντρο που βρισκόταν περίπου εννιά μέτρα μακριά.

Σημειώνεται ότι η άτυχη 32χρονη καταλείπει ένα οκτάχρονο παιδί. Όσον αφορά τα αίτια θανάτου της 32χρονης αναμένεται να διακριβωθούν από τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού, που θα διενεργηθεί σε κατοπινό στάδιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Πυκνή ομίχλη στον αυτοκινητόδρομο
Πήγαν να πουλήσουν λουλούδια σε 26χρονο στην Αγία Νάπα και τον ξάφρισαν
Έπιασαν 42χρονο να κλέβει μεταλλικά εξαρτήματα οχημάτων-Χειροπέδες σε τρεις
Στις φλόγες όχημα 33χρονης έξω από κατοικία στη Λάρνακα
Συνελήφθη 24χρονος που έκλεψε λεφτά από δοχείο φιλοδωρημάτων σε ταχυφαγείο
ΒΙΝΤΕΟ: Οδηγός διπλοκάμπινου σκόρπισε τρόμο στον αυτοκινητόδρομο-Κινείτο στην αντίθετη κατεύθυνση
Βρήκε κρυμμένο κλειδί, μπήκε σε σπίτι και άρπαξε τρία κινητά-Δύο συλλήψεις νεαρών στην Πάφο
Εξαφανίστηκε 86χρονος από την οικία του στην Πάφο-Αγνοείται για τρεις μέρες
Έτοιμη για την επιστροφή των εκδρομέων η Αστυνομία-Συστάσεις στους οδηγούς
Κατέβηκε σε περίπτερο στην Έγκωμη και άφησε τα κλειδιά στη μίζα του οχήματος-Άγνωστοι το άρπαξαν και εξαφανίστηκαν