O Μποροβήλος νέος πρόεδρος της Superleague

Ο Γιώργος Μποροβήλος είναι και με τη "βούλα" ο νέος πρόεδρος της Superleague μέχρι το προσεχές καλοκαίρι, μετά την παραίτηση του Λεωνίδα Μπουτσικάρη.

Επισημοποιήθηκε η ανάληψη της προεδρίας της Λίγκας από τον πρόεδρο του Αστέρα Τρίπολης, στο σημερινό Δ.Σ. του συνεταιρισμού.

Μετά την παραίτηση του Λεωνίδα Μπουτσικάρη, ο Γιώργος Μποροβήλος ήταν τελικά ο μοναδικός υποψήφιος για να τον διαδεχτεί και εκλέχτηκε παμψηφεί νέος πρόεδρος της διοργανώτριας με 15 ψήφους (ψηφίστηκε και από τον εκπρόσωπο της ΕΠΟ). 

Ο παλαίμαχος διαιτητής που θα μείνει στον προεδρικό θώκο της Superleague ως το ερχόμενο καλοκαίρι όταν θα γίνουν εκ νέου εκλογές, επιστρέφει στην προεδρία της Λίγκας μετά από έξι χρόνια, καθώς είχε βρεθεί στην ίδια θέση από το Νοέμβριο του 2014 διαδεχόμενος τον Δημήτρη Αγραφιώτη του Ολυμπιακού μέχρι το τέλος της σεζόν 2015-16. 

Δειτε Επισης

Ασύλληπτη τραγωδία στο Τέξας-Νεκρή εννιάχρονη που ήταν στην κατασκήνωση, αγνοούνται άλλα 19 παιδιά
Ζητά διερεύνηση για την πυρκαγιά σε βαν με εθνοφρουρούς ο Δίπλαρος-«Μετέφερε περισσότερους από το όριο»
Εξελίξεις τις επόμενες ημέρες για την έφεση Τυχικού-Αρχίζει η διαδικασία στο Οικουμενικό Πατριαρχείο
Εύθραυστη η εκεχειρία στη Γάζα-«Η συνέχιση του πολέμου εξυπηρετεί τόσο το Ισραήλ όσο και τη Χαμάς»
Μαραθώνια δικαστική διαδικασία για βαρυποινίτη και επιχειρηματία-Εκτός κάδρου τα ναρκωτικά, «δεν επιβεβαιώθηκε η παροχή προστασίας»
Κόλαση πυρός στην Εύβοια-Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες, μαίνεται ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά (vids&pics)
Κυνηγούν τον... κανένα για να κερδίσουν τους πολίτες τα κόμματα-Πλήρης η απογοήτευση της κοινωνίας
Οι προεκτάσεις από το χαστούκι του ΕΔΑΔ, το ζήτημα του ανέλεγκτου του Εισαγγελέα και η πολιτική ευθύνη
Με ίσες αποστάσεις και αόριστες συστάσεις τα προσχέδια των εκθέσεων του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο
Υπό πίεση η Δικαιοσύνη... Παρενέργειες λόγω Βαρωσιώτου και ΕΔΑΔ, νομικά σφάλματα με διαφορετικό απόηχο