Δεν εγκαταλείπει την ιδέα της ESL ο Ανιέλι-Μίτινγκ ανάμεσα στις ομάδες

Την... σπίθα που είναι αρκετή για να φουντώσει ξανά η European Super League, φαίνεται πως προσπαθεί να βάλει ο Αντρέα Ανιέλι και διάφορα άλλα αφεντικά μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Όπως υποστήριξε ο Αντρέα Ανιέλι, λοιπόν, αναμένεται μίτινγκ ανάμεσα στις ενδιαφερόμενες ομάδες, με τις Γιουβέντους, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα να συνεχίζουν να πορεύονται παρέα και να στηρίζουν την ιδέα της δημιουργίας μιας νέας διοργάνωσης που μπορεί να τους αποφέρει τεράστια έσοδα.

«Η ESL ήταν η αποδοχή από 12 ομάδες πως το ποδόσφαιρο αρνείται να αλλάξει και κάνει πολιτική, δεν παίρνει ρίσκα και δεν είναι ανταγωνιστικό, θέλει μόνο να βγάζει λεφτά. Εγώ δεν θέλω να παραιτηθώ, δεν το έκανα χθες και δεν θα το κάνω ούτε αύριο. Το σύστημα χρειάζεται μια αλλαγή και η Γιουβέντους θέλει να είναι μέρος αυτής. Αλλά μόνο μέσω διαλόγου από όλους».

Ο Ανιέλι άσκησε κριτική και στον τρόπο που λειτουργούν οι ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις αυτή τη στιγμή:

«Αφήνοντας στην άκρη τα αποτελέσματα, προκαλώ τον καθένα να πει ότι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή ότι μπορεί να θεωρηθεί ως ικανοποιητικό. Αυτό που με εκπλήσσει είναι ότι οποιαδήποτε πρόταση για αλλαγή, πηγαίνει στην άκρη. Εδώ και δέκα χρόνια μιλάω με ανθρώπους για να αλλάξω το όλο σύστημα. Όταν αποφασίστηκε πως η 4η θέση στο ιταλικό ή σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα δίνει εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League, τότε φάνηκε ότι ο λόγος ήταν καθαρά διαφημιστικός και όχι για το καλό του αθλήματος».

Δειτε Επισης

Επιστολή στον Τραμπ από μέλη του Κογκρέσου-Ο Ερντογάν εδώ και χρόνια απειλεί να εισβάλει σε Ελλάδα και Ισραήλ
Φωτιά σε εν κινήσει όχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας–Λεμεσού
Παραβίαση κατάπαυσης πυρός από τη Ρωσία καταγγέλλει η Ουκρανία
Δύο πρόσωπα εντοπίστηκαν τραυματισμένα σε διάστημα μισής ώρας στη Λεμεσό-Διερευνά επιθέσεις η Αστυνομία
Χειροπέδες σε 17χρονο για τα επεισόδια του Μεγάλου Σαββάτου στα Λειβάδια
Υψηλές θερμοκρασίες και σκόνη στο καιρικό μενού-Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία
Άλλη μια επίθεση εναντίον διανομέα φαγητού στη Λεμεσό-Του έκλεψαν το μοτοποδήλατο
Το νεκρό καγκουρό μετά από μάχη και η παραλαβή από ζωολογικό κήπο... μυστήριο-Όσα υποστηρίζει ο 36χρονος
Η σταθερή ευρωπαϊκή θέση, ο εκνευρισμός της Τουρκίας και ο στόχος της αλλαγής στάσης
Εξέλιξη στην υπόθεση Λαρένα για στημένους αγώνες-Έκλεισε με απόφαση Εισαγγελέα, σύμφωνα με την Αστυνομία