Καταγγέλθηκαν τέσσερα υποστατικά-Δύο πρόστιμα και δύο παραπομπές στο Δικαστήριο
09:19 - 28 Οκτωβρίου 2021

Σε 8 καταγγελίες πολιτών και 4 υποστατικών, προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, μετά από 2.967 ελέγχους που πραγματοποίησε παγκύπρια, ώστε να διαπιστωθεί η τήρηση και η εφαρμογή των διαταγμάτων του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.
Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 1.273 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 2 καταγγελίες πολιτών, ενώ στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 179 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψε 1 καταγγελία πολίτη.
Στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 536 έλεγχοι χωρίς καταγγελίες, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 182 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν 3 καταγγελίες πολιτών και 4 καταγγελίες υποστατικών. Σε δύο από τα υποστατικά επιβλήθηκε πρόστιμο 500 ευρώ, ενώ τα άλλα δύο κατηγορήθηκαν γραπτώς για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου.
Στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 343 έλεγχοι και υπήρξαν 2 καταγγελίες πολιτών, ενώ και στην περιοχή Μόρφου πραγματοποιήθηκαν 141 έλεγχοι και δεν υπήρξε καταγγελία.
Επίσης, παγκύπρια, η Τροχαία διενήργησε 294 ελέγχους, χωρίς να προκύψει καταγγελία.
Επίσης, δεν προέκυψε οποιαδήποτε καταγγελία σε 19 ελέγχους που πραγματοποίησε η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
- Φακέλωναν όλους τους πολίτες για διερεύνηση υποθέσεων-Το χαστούκι και το ντόμινο
- Τους έψαχναν στη Λεμεσό και αυτοί ήταν στην Αγία Νάπα-Αίσιο τέλος με την εξαφάνιση πολιτών
- Οι δρόμοι που κλείνουν ενόψει της παρέλασης-Συστάσεις της Αστυνομίας
- Ανέκοψαν τρία οχήματα, βρήκαν σχεδόν έξι κιλά ναρκωτικά-Μπαράζ συλλήψεων
