Αναστάτωση με μεθυσμένο στο αεροδρόμιο Λάρνακας-Ήταν σε κατάσταση εκτός ελέγχου

Αναστάτωση προκάλεσε επιβάτης από τη Ρωσία στο αεροδρόμιο Λάρνακας, που βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομίας, το απόγευμα της Κυριακής, επιβάτης που κατέφθασε με αεροπλάνο από τη Ρωσία στο αεροδρόμιο Λάρνακας, βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και μάλιστα δεν μπορούσε να περπατήσει. 

Αφού πήγαν να τον βοηθήσουν αστυφύλακες για να βγει από το αεροδρόμιο και να πάρει ταξί, τότε αυτός επιτέθηκε σε ένα εξ αυτών. 

Τότε, τα μέλη της δύναμης συνέλαβαν τον άνδρα, ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Οι ΗΠΑ απειλούν με τρομερές συνέπειες το Ιράν εάν στοχεύσει Αμερικανούς πολίτες και βάσεις
Λακωνικός ο Πρόεδρος για τη συνομιλία με Φιντάν-«Όλοι θα κριθούμε από το αποτέλεσμα»
Ακυρώθηκαν πάνω από δέκα πτήσεις προς και από τη Λάρνακα λόγω της κατάστασης στη Μέση Ανατολή
Διαχώρισε τη θέση του από Αστυνομία ο ΠτΔ για κλήτευση δημοσιογράφων-«Δεν εμπλεκόμαστε, θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν οι εκπομπές αν ήθελαν»
Ν. Χριστοδουλίδης: Η ΚΔ δεν εμπλέκεται στον πόλεμο, έγινε βολιδοσκόπηση από χώρες για παροχή βοήθειας για εκκενώσεις
Ορατοί και από τα κατεχόμενα οι πύραυλοι του Ιράν-Συστήνει ηρεμία ο Τατάρ
Άθικτο το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν-Η εκτίμηση των NY Times σε περίπτωση επίσπευσης εμπλουτισμού ουρανίου
ΒΒC: Στόχος του Ισραήλ η ανατροπή του καθεστώτος στην Τεχεράνη-Γιατί είναι ριψοκίνδυνη ζαριά
Το ξεκόβει για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΚΟ ο Καρογιάν-«Δεν υπάρχουν αντικειμενικές συνθήκες που να το ευνοούν»
Πάνω από 70 οι νεκροί στο Ιράν, σκοτώθηκαν τρία άτομα στο Ισραήλ-Εκατοντάδες τραυματίες