Και πέμπτη σύλληψη για τα συμβόλαια θανάτου-Από ανάκριση 27χρονος
21:43 - 25 Οκτωβρίου 2021

Σε άλλη μια σύλληψη προχώρησε η Αστυνομία σε σχέση με τις σχεδιαζόμενες δολοφονίες, με τον αριθμό πλέον των υπόπτων να ανέρχονται στους πέντε, χωρίς να αποκλείεται ο αριθμός να μεγαλώσει αυξηθεί ακόμη περισσότερο.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από αξιολόγηση μαρτυρίας, χειροπέδες φόρεσε ακόμη ένα πρόσωπο από το Πακιστάν, 27 ετών, ο οποίος φαίνεται να είχε επαφές με τους άλλους υπόπτους. Ο 27χρονος οδηγήθηκε για ανάκριση, ενώ αύριο αναμένεται να αποφασιστεί κατά πόσο θα οδηγηθεί ενώπιον του Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης τους.
Η Αστυνομία οδηγήθηκε στις συλλήψεις των αλλοδαπών μετά από άρση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων.
Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τις πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ο Αζέρος ήρθε για να εκτελέσει συμβόλαια θανάτου σε βάρος Ισραηλινών, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε όπλο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Δύο νέες συλλήψεις για τις σχεδιαζόμενες δολοφονίες-Μίλησαν τα τηλέφωνα
