Καταγγέλθηκαν 15 πολίτες και τρείς υπεύθυνοι υποστατικών για παραβίαση των μέτρων

Σε 15 καταγγελίες πολιτών και τρεις υποστατικών, προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, μετά από 3669 ελέγχους που πραγματοποίησε παγκύπρια, ώστε να διαπιστωθεί η τήρηση και η εφαρμογή των διαταγμάτων του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 1777 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν δύο καταγγελίες πολιτών, ενώ στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 210 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν έξι καταγγελίες πολιτών.

Στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 496 έλεγχοι και υπήρξαν τέσσερις καταγγελίες πολιτών, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 310 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν καταγγελίες τριών υποστατικών και ενός πολίτη, 405 στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι και υπήρξαν δύο καταγγελίες πολιτών, ενώ και στην περιοχή Μόρφου πραγματοποιήθηκαν 134 έλεγχοι χωρίς καταγγελίες.

Επίσης, παγκύπρια η Τροχαία διενήργησε 217 ελέγχους, χωρίς να προκύψει καταγγελία.

Επίσης, δεν προέκυψε οποιαδήποτε καταγγελία σε 120 ελέγχους που πραγματοποίησε η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία.

Δειτε Επισης

Έκλεισαν δρόμοι στην Έγκωμη για διαχείρηση της διαρροής υγραερίου-Οι συστάσεις της Αστυνομίας
Μένος δείχνουν τα πολλαπλά τραύματα στον Αργυρού, φέρει μαχαιριές και στα γεννητικά όργανα-Εξετάσεις για το κίνητρο
Διαρροή υγραερίου σε εστιατόριο στην Έγκωμη-Ένα πρόσωπο βρισκόταν εντός του υποστατικού (pic)
Συνελήφθησαν οι δύο για τη δολοφονία του Αργυρού-Έκαναν προηγουμένως χρήση με το θύμα, μίλησε σε τρίτους ο 52χρονος
Οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα οχήματά τους στο Στρόβολο λόγω των βροχοπτώσεων-Προβλήματα στο οδικό δίκτυο
ΒΙΝΤΕΟ: Άσπρισαν οι δρόμοι από το χαλάζι, κατολισθήσεις και συσσώρευση νερού-Άνοιξαν οι ουρανοί
Σε λαιμό και σώμα τα πολλαπλά τραύματα στον Αργυρού-Στο κάδρο δύο πρόσωπα για τη δολοφονία
Ψάχνουν μαρτυρίες για να στήσουν το παζλ του κρίσιμου τραυματισμού του 40χρονου οι Αρχές
Πάνω από δέκα τραύματα από μαχαίρι φέρει ο 45χρονος που βρέθηκε νεκρός-Ψάχνουν το δολοφόνο και τα κίνητρα
Βλέπει δολοφονία πίσω από το θάνατο Ε/κ στη Λεμεσό η Αστυνομία-Ανακρίνεται ένα πρόσωπο