Συγκινητική δράση από το Λύκειο Αραδίππου-«Ντύσε τον κόσμο με χαρά»

Το Λύκειο Αραδίππου «Τάσος Μητσόπουλος» δείχνει έμπρακτα, για ακόμα μια φορά, το φιλανθρωπικό και ανθρωπιστικό του πρόσωπο.

Μέσα από την δράση «Ντύσε τον κόσμο με χαρά» στέλνει το μήνυμα ότι η Παιδεία δεν είναι μόνο συνυφασμένη με τις γνώσεις αλλά και με την ανθρωπιά. Την αγάπη και την προσφορά.

«Προσκαλούμε, λοιπόν, τους μαθητές, τους καθηγητές, το προσωπικό, τους γονείς αλλά και τον καθένα από εσάς να πάρει μέρος στην όμορφη αυτή προσπάθεια.

Φέρνουμε ρούχα και παπούτσια που δε φοράμε πια και θα χαιρόμασταν να φορέσει κάποιος άλλος. Στις εγκαταστάσεις του σχολείου θα στηθεί μαγαζί προς πώληση των ειδών ένδυσης και υπόδησης», αναφέρεται στην ανακοίνωση του σχολείου.

Όλα τα έσοδα από τη δράση θα δοθούν στον Σύνδεσμο Στήριξης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Επαρχίας Λάρνακας « ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ ΖΩΗΣ» και στους άπορους μαθητές του Λυκείου Αραδίππου «Τάσος Μητσόπουλος».

Τα ρούχα που θα περισσέψουν θα δοθούν σε άπορες οικογένειες της πόλης μας.

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ για τα €14.500.000
Πορεία αλληλεγγύης, διεκδίκησης και αλλαγής από τον Σπάβο μετά τις καταδίκες του ΕΔΑΔ
Ενημέρωσε το Συμβούλιο ΕΕ για το πρόγραμμα επιστροφών της ΚΔ ο Ιωαννίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Σε λειτουργία η πρώτη αφαλάτωση από τα ΗΑΕ-Ευχαριστίες Παναγιώτου
Τοποθετείται η κόρη του Πεύκιου Γεωργιάδη για την κατάρρευση του κτηρίου στη Μακαρίου-«Δεν έπεσε αμαχητί»
Έρευνα δείχνει υπέρμετρη αύξηση των τιμών σε φρούτα και λαχανικών-Ζητά μέτρα ο Σύνδεσμος καταναλωτών
Από την κίτρινη στην πορτοκαλί προειδοποίηση-Θα φτάσει τους 43 βαθμούς ο υδράργυρος
Διαδηλωτές στη Σύρο δεν άφησαν Ισραηλινούς τουρίστες να αποβιβαστούν-Έρχεται Κύπρο το κρουαζιερόπλοιο (pics)
Προσοχή στους ταξιδιώτες συστήνει η Υπηρεσία Καταναλωτή-Φαινόμενα ελλιπής πληροφόρησης ασφάλισης ταξιδιού
Πίεση προς Ισραήλ ζήτησε ο Πρέσβης Παλαιστίνης σε συμβολική διαμαρτυρία και απεργία πείνας