Υποβλήθηκε σε επέμβαση ο 12χρονος που ακρωτηριάστηκε-Αποκαταστάθηκε το πόδι του

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο δωδεκάχρονος, ο οποίος το πρωί του Σαββάτου, υπέστη ακρωτηριασμό ποδιού, έπειτα από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου.

O δωδεκάχρονος, που έφερε σοβαρό τραύμα στη δεξιά ποδοκνήμη, διακομίστηκε σε ιδιωτική κλινική στη Λεμεσό, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Σε δηλώσεις του στον REPORTER, ο Δρ Αλκής Αλκιβιάδης ανέφερε πως το πόδι του ανήλικου αποκαταστάθηκε και ο ανήλικος δεν διατρέχει οποιοδήποτε κίνδυνο.

Υπενθυμίζεται ότι, το τροχαίο συνέβη γύρω στις 10.45π.μ., όταν η μοτοσικλέτα, στην οποία επέβαιναν ο 16χρονος και ο 12χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, που οδηγούσε 18χρονος κάτοικος της επαρχίας Αμμοχώστου. Από τη σύγκρουση οι δύο επιβάτες της μοτοσικλέτας εκτινάχθηκαν από το όχημά τους και κατέληξαν στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστούν. 

Εκτός από τον δωδεκάχρονο, από το τροχαίο τραυματίστηκε και ο 16χρονος αδελφός του, που ήταν ο οδηγός της μοτοσικλέτα, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών έλαβε εξιτήριο. 

Στον 18χρονο οδηγό του αυτοκινήτου, διενεργήθηκε αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη. 

Η Τροχαία Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Δωδεκάχρονος υπέστη ακρωτηριασμό-Όχημα συγκρούστηκε με μοτοποδήλατο που επέβαινε

Δειτε Επισης

Παραδίδεται την Παρασκευή το πόρισμα για ΤΑΚΑΤΑ-Συγκάλεσε συνέντευξη Τύπου ο Γενικός Εισαγγελέας
Βανδάλισαν τα γραφεία του ΔΗΣΥ στη Λεμεσό-Σήματα αναρχίας και συνθήματα για τις δημόσιες συγκεντρώσεις (pics)
Διενεργείται η νεκροτομή στη σορό του 81χρονου που δολοφονήθηκε από το γιο του-Κλειδώνει ο αριθμός τραυμάτων
Μετωπική σύγκρουση οχημάτων στην επαρχία Λευκωσίας-Δύο τραυματίες
Ζητά και το κόμμα για τα Ζώα παραίτηση Αγγελίδη-«Η χώρα μας γίνεται περίγελος και ρεζίλι»
Περιμένει εκθέσεις το ΤΟΜ για τον τραυματισμό 26χρονου μετά από τροχαίο-Όλα δείχνουν έκρηξη αερόσακου ΤΑΚΑΤΑ
Επιτέθηκαν και άρπαξαν τσαντάκι από 52χρονο στη Λάρνακα-Τραυματίστηκε στο μάτι το θύμα
Τους έδωσαν λάθος δωμάτιο ξενοδοχείου, ξέχασαν να τους ζητήσουν πίσω τα κλειδιά και εκείνοι έκλεψαν τουρίστα
Οι λειτουργοί της Δικαιοσύνης που «δεν είναι αναλώσιμοι» και οι αποφάσεις στα νομικά σφάλματα σε Βαρωσιώτου και Ν.Τ
Στο εδώλιο για κατοχή πιστολιού με μάρτυρα... ένα αστυνομικό, τελικά δεν ήταν δικό του-«Δεν έγιναν περαιτέρω διερευνητικές ενέργειες»