Τον έψαχναν από τον Αύγουστο για ληστεία, το κατάλαβε και παραδόθηκε στην Αστυνομία

Συνελήφθη νωρίτερα σήμερα από μέλη της Αστυνομίας, άντρας ηλικίας 29 ετών, ο οποίος καταζητείτο σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας, απαίτησης χρημάτων με απειλές με σκοπό την κλοπή, μαχαιροφορίας, χρήσης επιθετικού οργάνου, απειλής βιαιοπραγίας, και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος. Τα αδικήματα διαπράχθηκαν στις 30 Αυγούστου, στην επαρχία Λεμεσού, εναντίον 27χρονου και της οικογένειάς του.  

Τη φωτογραφία και τα στοιχεία του 29χρονου καταζητούμενου έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία την περασμένη Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να βοηθήσουν στον εντοπισμό του. Αφού η δημοσίευση περιήλθε στην αντίληψη του, ο 29χρονος παρουσιάστηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Μονής το μεσημέρι της Δευτέρας, όπου μέλη του σταθμού προχώρησαν στη σύλληψή του.

Η Αστυνομία ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν με οποιονδήποτε τρόπο στον εντοπισμό του 29χρονου υπόπτου, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση, με τον Αστυνομικό Σταθμό Μονής να συνεχίζει τις εξετάσεις.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία της υπόθεσης, το βράδυ της 30ης Αυγούστου, 2021, ενώ 27χρονος επέστρεψε μαζί με την οικογένειά του στο σπίτι τους στην επαρχία Λεμεσού, στην αυλή της οικίας βρίσκονταν τέσσερα ύποπτα πρόσωπα, που απαίτησαν χρήματα από τον ίδιο, υπό την απειλή μαχαιριού, ενώ παράλληλα, ακόμη τρία ύποπτα πρόσωπα εισήλθαν στην αυλή του σπιτιού. Στη συνέχεια, αφού οι ύποπτοι απέσπασαν το συνολικό ποσό των 3.740 ευρώ, αποχώρησαν από την οικία.

Στο πλαίσιο των ανακρίσεων, η Αστυνομία προχώρησε τον Σεπτέμβριο στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου, άντρα ηλικίας 23 ετών, εναντίον του οποίου έχει ήδη καταχωρηθεί ενώπιον Δικαστηρίου για εκδίκαση η υπόθεση διάπραξης των αδικημάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Στο νοσοκομείο Αθαλάσσας ο 31χρονος που μαχαίρωσε τον πατέρα του στον Άγιο Δομέτιο
Παραλαμβάνει το πόρισμα για ΤΑΚΑΤΑ ο Σαββίδης-Μελετά και αποφασίζει για τις εισηγήσεις της Ερευνητικής
Συμπλοκή αλλοδαπών μπροστά στα μάτια αστυνομικών στις Φοινικούδες-Χειροπέδες σε τρεις (pics)
Επιχείρηση από το ΚΣΕΔ για ακυβέρνητο σκάφος λόγω εισροής υδάτων-Διασώθηκαν τρία πρόσωπα
Υπέκυψε στα τραύματά της η 57χρονη που ενεπλάκη σε τροχαίο στους Καπέδες
Στο χειρουργείο ο 69χρονος που μαχαιρώθηκε από τον 31χρονο γιο του-Έφερε τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματος
Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας το βίντεο που κυκλοφορεί με τους βανδαλισμούς στα γραφεία του ΔΗΣΥ
Διακομιδή ενός προσώπου από αλιευτικό σκάφος-Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
ΕΔΔΑ: Καμία παραβίαση των δικαιωμάτων του αιτητή στην υπόθεση Sakkou v. Cyprus
M. Χαρτσιώτης: Οι νόμοι για Διοικητικό Δικαστήριο ενισχύουν διαφάνεια και αποτελεσματικότητα