Φρίκη στο Πακιστάν-Πατέρας έκαψε ζωντανές τις δύο κόρες και τα τέσσερα εγγόνια του

Ένας πατέρας στο Πακιστάν πιστεύεται ότι σκότωσε τις δύο κόρες του και τα τέσσερα παιδιά τους, βάζοντας φωτιά στο σπίτι τους επειδή εκείνες παντρεύτηκαν παρά τη θέλησή του.

Ο Μανζούρ Χουσάιν καταζητείται από την αστυνομία με την υποψία ότι πυρπόλησε το σπίτι όπου κατοικούσαν οι αδελφές Φαουζία Μπίμπι και Χουρσίντ Μάι, σε ένα χωριό της επαρχίας Μουζαφαργκάργκ, στο κεντρικό Πακιστάν.

Σύμφωνα με τον αξιωματικό της αστυνομίας Αμπντούλ Ματζίντ, ο σύζυγος της Μάι σκοτώθηκε επίσης στην πυρκαγιά.

Η Μπίμπι παντρεύτηκε από έρωτα τον Μεχμπούμπ Άχμαντ πριν από 18 μήνες, παρά τις αντιρρήσεις του πατέρα της. «Το συμβάν αυτό είναι το αποτέλεσμα της αντιπαλότητας των δύο οικογενειών με αφορμή τον γάμο από έρωτα», σχολίασε ο Ματζίντ.

Ο Χουσάιν, ο καταζητούμενος ύποπτος, ζούσε σε ένα γειτονικό χωριό.

Ο σύζυγος της Μπίμπι, ο Άχμαντ, είπε ότι δεν βρισκόταν στο σπίτι την ώρα της πυρκαγιάς και όταν επέστρεψε από τη δουλειά του, τις πρώτες πρωινές ώρες, το είδε να φλέγεται.

Εκτός από τις δύο γυναίκες έχασαν τη ζωή τους ο γιος του Άχμαντ, ηλικίας μόλις τεσσάρων μηνών και τα τρία παιδιά της Μάι, ηλικίας 2, 6 και 13 ετών.

Εκατοντάδες γυναίκες στο Πακιστάν δολοφονούνται κάθε χρόνο από συγγενείς τους επειδή παντρεύονται χωρίς τη συγκατάθεσή τους, σύμφωνα με την Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της χώρας.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Στους 11 οι τραυματίες από την τρελή πορεία του ηλικιωμένου στην Κοπεγχάγη
Η Ινδία κλείνει τον εναέριο χώρο της για τις πακιστανικές αερογραμμές
ΒΙΝΤΕΟ: Βοήθεια από την Κύπρο ζήτησε το Ισραήλ για την αντιμετώπιση των τρομακτικών πυρκαγιών
Το Ισραήλ απειλεί να πλήξει κυβερνητικούς στόχους στη Συρία αν συνεχιστούν οι επιθέσεις εναντίον Δρούζων
Ο ράφτης του Πάπα ετοιμάζει άμφια σε όλα τα νούμερα για να μην πέσει έξω
Η συμφωνία ΗΠΑ-Ουκρανίας για τα ορυκτά δεν διευκρινίζει αν η Ουάσινγκτον θα επωφεληθεί
Ηλικιωμένος έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε πλήθος στην Κοπεγχάγη-Πέντε τραυματίες
ΒΙΝΤΕΟ: Αερόστατα συγκρούστηκαν στον αέρα-Ούρλιαζαν οι επιβάτες στο καλάθι
Έτοιμη να υπογράψει συμφωνία με τις ΗΠΑ για τα ορυκτά ακόμη και εντός της ημέρας η Ουκρανία
Σκληρό μπρα ντε φερ με δασμούς-Απειλές και… υποχωρήσεις από Τραμπ και Σι, τα εκατέρωθεν μηνύματα