Χειροπέδες σε 30χρονο που καταζητείτο με ευρωπαϊκό ένταλμα για έκτιση ποινής

Γύρω στις 3.10 χθες το απόγευμα, πρόσωπο ηλικίας 30 ετών, προσπάθησε να περάσει από σημείο διέλευσης από τις ελεύθερες προς τις κατεχόμενες περιοχές και σε έλεγχο που έγινε, διαπιστώθηκε ότι εναντίον του εκκρεμεί Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης (ΕΕΣ).

Συγκεκριμένα, εναντίον του 30χρονου, εκδόθηκε ΕΕΣ από χώρα του εξωτερικού, για έκτιση ποινής φυλάκισης δυο ετών και έξι μηνών, μετά από καταδίκη του τον Σεπτέμβριο, 2020.

Εναντίον του 30χρονου εκδόθηκε προσωρινό κυπριακό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Χάθηκαν τα ίχνη του 46χρονου Γεώργιου Χριστοφή από τη Λάρνακα (pic)
Παρουσιάστηκε στους ανακριτές ο Γιώργος Θεοδούλου για δηλώσεις Οδυσσέα
Έκπληξη Κληρίδη για απόφαση ΝΥ για Θανάση-«Συγκρούεται κάθετα με το πόρισμα, περίμενα ότι δεν θα ήταν θετική, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό»
Χάθηκαν εδώ και 12 μέρες τα ίχνη 57χρονου στη Λευκωσία (pic)
Ξέσπασε η Ανδριάνα Νικολάου για την απόφαση της Εισαγγελίας-«Το βαρέλι της διαφθοράς και της μπόχας δεν έχει πάτο»
Επιτήδειοι παριστάνουν λειτουργούς κυβερνητικών υπηρεσιών και κλέβουν χρήματα από πολίτες
Δίνει στοιχεία στην Αστυνομία για 33 νέες υποθέσεις για σφετερισμό Ε/κ περιουσίων το Κίνημα Οικολόγων
Καταγγελία στην Αστυνομία για δηλητηρίαση σκυλιών στην Αλαμινό
Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην Αγλαντζιά από ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος
Νέο όχι Εισαγγελίας για ποινικές διώξεις για την δολοφονία Θανάση, επιμένει στις θέσεις της-Πώς απάντα στην οικογένεια