Έσπειρε τον πανικό με όπλο Lego και του απαγγέλθηκαν αληθινές κατηγορίες

Ένας έφηβος προκάλεσε αστυνομική επιχείρηση μεγάλης κλίμακας αφού ιδιοκτήτης εστιατορίου μπέρδεψε ένα όπλο - παιχνίδι Lego που κουβαλούσε για πραγματικό όπλο.

Ένας μάρτυρας σήμανε συναγερμό αφού είδε τον 15χρονο, ο οποίος φορούσε στολή παραλλαγής και κρατούσε κάτι που φαινόταν σαν καραμπίνα, τρέχοντας πάνω - κάτω στο δρόμο στην πόλη Λίνταου της νότιας Γερμανίας.

«Φυσικά, έπρεπε να κινητοποιηθούμε αμέσως», δήλωσε στην Lindauer Zeitung αξιωματικός της αστυνομίας της πόλης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης, πολλά περιπολικά καθώς και ομοσπονδιακή αστυνομία στρατεύθηκαν και έσπευσαν στο σημείο για να σταματήσουν τον έφηβο.

Το αγόρι, του οποίου το όνομα δεν έγινε γνωστό, βρέθηκε να είναι οπλισμένο όχι με ένα πραγματικό όπλο, αλλά με ένα όπλο από τούβλα Lego, ενώ του απαγγέλθηκαν σχετικές κατηγορίες, σύμφωνα με το αυστριακό πρακτορείο ειδήσεων APA.

 

Δειτε Επισης

Κόκκινη στο νομοσχέδιο για τη βία στα γήπεδα-Κρίνουν ανίκανη την Αστυνομία να ανταποκριθεί βουλευτές και σωματεία
Με δύο αλλαγές κατατίθεται στη Βουλή το νομοσχέδιο για τις πολλαπλές συντάξεις
Έκρηξη σε νοσοκομείο στην Ελλάδα-Πληροφορίες για τραυματίες
Εκτός υπηρεσίας την ώρα του ερωτικού βίντεο ο ένας εκ των δύο αστυνομικών-Αντιμετωπίζουν πέντε αδικήματα
Απέστελνε παραπλανητικά μηνύματα και απέσπασε τρεις χιλιάδες ευρώ-Καταζητείται 29χρονος
Συγκλονιστικό βίντεο-Πατέρας καταρρέει όταν μαθαίνει πως ο γιος του ανασύρθηκε νεκρός στο Κίεβο
Στην Κύπρο με πλοίο εκατοντάδες Ισραηλινοί-Αναμένεται δεύτερο δρομολόγιο από τη Χάιφα
Ζητά θέσπιση στρατηγικής για η αντιμετώπιση της ρητορικής και των εγκλημάτων μίσους η Επίτροπος Διοικήσεως
H εκτίμηση πρώην συμβούλου του ΥΠΑΜ των ΗΠΑ-«Μόλις είδαμε το νέο Περλ Χάρμπορ, το Ισραήλ αυτοκαταστρέφεται»
ΒΙΝΤΕΟ: Συναγερμός στη Μελβούρνη-Αυτοκίνητο εισέβαλε σε πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο