Έσπειρε τον πανικό με όπλο Lego και του απαγγέλθηκαν αληθινές κατηγορίες

Ένας έφηβος προκάλεσε αστυνομική επιχείρηση μεγάλης κλίμακας αφού ιδιοκτήτης εστιατορίου μπέρδεψε ένα όπλο - παιχνίδι Lego που κουβαλούσε για πραγματικό όπλο.

Ένας μάρτυρας σήμανε συναγερμό αφού είδε τον 15χρονο, ο οποίος φορούσε στολή παραλλαγής και κρατούσε κάτι που φαινόταν σαν καραμπίνα, τρέχοντας πάνω - κάτω στο δρόμο στην πόλη Λίνταου της νότιας Γερμανίας.

«Φυσικά, έπρεπε να κινητοποιηθούμε αμέσως», δήλωσε στην Lindauer Zeitung αξιωματικός της αστυνομίας της πόλης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης, πολλά περιπολικά καθώς και ομοσπονδιακή αστυνομία στρατεύθηκαν και έσπευσαν στο σημείο για να σταματήσουν τον έφηβο.

Το αγόρι, του οποίου το όνομα δεν έγινε γνωστό, βρέθηκε να είναι οπλισμένο όχι με ένα πραγματικό όπλο, αλλά με ένα όπλο από τούβλα Lego, ενώ του απαγγέλθηκαν σχετικές κατηγορίες, σύμφωνα με το αυστριακό πρακτορείο ειδήσεων APA.

 

Δειτε Επισης

Στους 11 οι τραυματίες από την τρελή πορεία του ηλικιωμένου στην Κοπεγχάγη
Εισβολή κουκουλοφόρων σε ελληνικό πανεπιστήμιο Στον νοσοκομείο φοιτητής που χτυπήθηκε με πυροσβεστήρα
Χειροπέδες σε τρεις ανήλικους για το χάος του Μεγάλου Σαββάτου στα Λειβάδια
Η Ινδία κλείνει τον εναέριο χώρο της για τις πακιστανικές αερογραμμές
Απειλές για τη ζωή της δέχεται Τ/κ δημοσιογράφος που έγραφε για τον Φαλγιαλί
Το Ισραήλ απειλεί να πλήξει κυβερνητικούς στόχους στη Συρία αν συνεχιστούν οι επιθέσεις εναντίον Δρούζων
«Σήμερα είχαμε παραλαβή»-Πώς ο 59χρονος έστελνε φωτογραφίες και βίντεο στον «στρατολογητή»
Ο ράφτης του Πάπα ετοιμάζει άμφια σε όλα τα νούμερα για να μην πέσει έξω
Διέκοψε τη στατική φρούρηση συναγωγών ο Αρναούτης, έντονη αντίδραση Αρχιραβίνου-«Λανθασμένη απόφαση, ο κίνδυνος είναι εκεί»
Στον κόσμο του το τουρκικό ΥΠΑΜ-Υποστηρίζει πως επιχειρείται αναβίωση της... «τρομοκρατικής νοοτροπίας της ΕΟΚΑ»