Διορίστηκε ποινικός ανακριτής για τις καταγγελίες κατά των αστυνομικών Σιζόπουλου

Στον διορισμό ανεξάρτητου ποινικού ανακριτή, προχώρησε η Αρχή Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας, μετά το πράσινο φως ποου άναψε ο Γενικός Εισαγγελέας, σε σχέση με τις καταγγελίες πολίτη για ξυλοδαρμό του από την αστυνομική φρουρά του προέδρου της ΕΔΕΚ, Μαρίνου Σιζόπουλου, κατά τη διάρκεια της Επαρχιακής Συνδιάσκεψης του κόμματος στην Πάφο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ανδρέας Διογένους, υποψήφιος για τη θέση του Οργανωτικού Γραμματέα της ΕΔΕΚ στην Επαρχιακή Συνδιάσκεψη Πάφου κατήγγειλε  ότι δέχθηκε σωματική και λεκτική επίθεση από συγκεκριμένα άτομα στο χώρο που διενεργείτο η ψηφοφορία.   

Για το ζήτημα υποβλήθηκε καταγγελία εναντίον μελών της αστυνομικής φρουράς του προέδρου της ΕΔΕΚ, Μαρίνου Σιζόπουλου, αφού σύμφωνα με την καταγγελία του κ. Διογένους, καθ΄ όλη τη διάρκεια της ψηφοφορίας στην αίθουσα κινηματογράφου «Αττικό», ανέλαβαν αναρμοδίως και παράνομα τον ρόλο εποπτείας της διαδικασίας, επενέβαιναν στη διαδικασία, προέβαιναν σε παρατηρήσεις προς τους ψηφοφόρους και σε μερικές περιπτώσεις προπηλάκιζαν ψηφοφόρους.

Σε δηλώσεις του στον REPORTER ο πρόεδρος της Αρχής Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας, Ανδρέας Πασχαλίδης, υπέδειξε πως μετά την΄εγκριση που έλαβε το αίτημα του από τη Νομική Υπηρεσία, προχώρησε με τον διορισμό ποινικού ανακριτή, ο οποίος θα ερευνήσει τις καταγγελίες, αφού λάβει καταθέσεις από τα εμπλεκόμενα άτομα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Καταγγελία για επίθεση σε υποψήφιο στην ΕΔΕΚ από αστυνομικούς Σιζόπουλου

Δειτε Επισης

Συνεδρίασαν και ζητούν λύση στο πρόβλημα με τις εξουσίες τους οι 93 αντιδήμαρχοι-Αρχίζουν συναντήσεις
Την ενοχή της Πισπιρίγκου πρότεινε η Εισαγγελέας-«Έπνιξε την Μαλένα με πανί»
Καταγγελίες στην Επιτροπή Θεσμών για «μολυσμένες» ανανεώσεις συμβάσεων-Πυρά κατά δύο εταιρειών για αισχροκερδεια
Πάνω από 30 εκατομμύρια παίζονται κάθε μήνα στα καζίνο-Εντοπίστηκαν 101 ύποπτες συναλλαγές το 2023
Άνοιξαν οι αιτήσεις για ηλεκτρονική ταξιδιωτική άδεια για είσοδο στο ΗΒ-Θα ισχύει από 2 Απριλίου
LIVE εικόνα/ΤΩΡΑ: Επεισόδια από κουκουλοφόρους στο Σύνταγμα μετά τη συγκέντρωση για τα Τέμπη
Έντονη ανησυχία για τη χρήση επικίνδυνων αντικειμένων στα καρναβάλια-Ομάδες προσέλαβαν άτομα για ασφάλεια
Αποφάσισε τελικά ότι... δεν αποφάσισε ο ΟΑΥ για Γιαννάκη-Το πρωί της Πέμπτης εκ νέου συνεδρία
Συναντήθηκε με τον Πρόεδρο ο ΥΠΕΞ του Καζακστάν-Έτοιμοι για ενίσχυση των σχέσεων μας, το μήνυμα Χριστοδουλίδη
Αυτό είναι το νέο ΔΣ του English School-Πρόεδρος ο Νικόλας Κυριακίδης