Βίαιη σύγκρουση έδειξε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου Μάριου
13:47 - 13 Οκτωβρίου 2021

Διενεργήθηκε η νεκροτομή επί της σορού του άτυχου Μάριου Φωτίου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, μετά από το ατύχημα που είχε το απόγευμα της Δευτέρας, στον κύριο δρόμο Λευκωσίας-Παλαιχωρίου.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, η νεκροτομή διενεργήθηκε από τον Ιατροδικαστή, Νικόλα Χαραλάμπους, όπου διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος του άτυχου 34χρονου, επήλθε από πολυτραυματισμό συνεπεία τροχαίου δυστυχήματος.
Η κηδεία του Μάριου Φωτιού τελέστηκε το απόγευμα της Τετάρτης από την εκκλησία Αγίου Γεωργίου στη Δευτερά. Ο 34χρονος καταλείπει σύζυγο και δύο ανήλικα παιδιά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Επέστρεφε στο σπίτι και την οικογένεια του ο άτυχος Μάριος-Καταλείπει δύο παιδιά
Υπενθυμίζεται ότι, Σύμφωνα με την Αστυνομία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στις 18:00, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο άτυχος 34χρονος, ο οποίος επέστρεφε στο σπίτι του, συγκρούστηκε βίαια με αυτοκίνητο που οδηγούσε 74χρονη.
Όπως προέκυψε από τις εξετάσεις, η 74χρονη φαίνεται ότι στην προσπάθεια της να εξέλθει από πάροδο, ανέκοψε την πορεία του 34χρονου, ο οποίος επέστρεψε στο σπίτι του.
Από τη σφοδρή σύγκρουση ο άτυχος Μάριος, εκτινάχθηκε από τη μοτοσικλέτα του και σύρθηκε στην άσφαλτο, ενώ από τις προκαταρτικές εξετάσεις διαπιστώθηκε πως δεν έφερε κράνος ασφαλείας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έσβησε στην άσφαλτο ο 34χρονος Μάριος-Συγκρούστηκε βίαια σε όχημα
