Έτοιμος για «βουλευτικές εκλογές» ο Σανέρ μετά την κατάρρευση της ψευδοκυβέρνησης

Το ΚΕΕ είναι έτοιμο για «βουλευτικές εκλογές» το συντομότερο δυνατό, δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος και παραιτηθείς «πρωθυπουργός», Ερσάν Σανέρ μετά από πολύωρη συνεδρία της «κοινοβουλευτικής ομάδας».

Είμαστε έτοιμοι για πρόωρες «εκλογές», καθώς πιστεύουμε ότι η συνέργειά μας στη δεξίωση που κάναμε χθες το βράδυ θα μας οδηγήσει ως το μόνο κόμμα στην εξουσία, δήλωσε ο κ. Σανέρ εννοώντας την προσχώρηση άλλων δύο ανεξάρτητων «βουλευτών» στο ΚΕΕ.

Η «κυβέρνηση μειοψηφίας», πρόσθεσε, δημιουργήθηκε γιατί τα κόμματα της αντιπολίτευσης, ΡΤΚ και ΚΛ, δεν ήθελαν να συνεργαστούν με το ΚΕΕ και ανέφερε ότι «με την υποστήριξη της μητέρας πατρίδας Τουρκίας, έχουμε ξεπεράσει αυτή τη διαδικασία με μικρά προβλήματα».

Υπενθυμίζοντας ότι το εκλογικό συνέδριο του ΚΕΕ είναι στις 7 Νοεμβρίου, ο Ερσάν Σανέρ είπε ότι δεν επιθυμούν να παραμείνουν άλλο ένα μήνα στην εξουσία και είναι έτοιμοι για «εκλογές» το συντομότερο δυνατό.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Έλαβε την επίσημη πρόσκληση για τη άτυπη διάσκεψη στη Γενεύη από Γκουτέρες ο ΠτΔ
Επισκέφθηκε τις πατατοκαλλιέργειες στη Ξυλοφάγου το βασιλικό ζεύγος (pics)
Αποφάσισε να είναι υποψήφιος για την «προεδρία» ο Τατάρ-Επιθυμία του να κατέλθει με το ΚΕΕ
Το Κέντρο «Ζήνων» επισκέφθηκε το βασιλικό ζεύγος Ολλανδίας-Ενημέρωση για τον κεντρικό ρόλο στην Αν. Μεσόγειο
Το δώρο του βασιλικού ζεύγους προς από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την Πρώτη Κυρία (pic)
Συνάντησε την Πρόεδρο της Βουλής το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας-«Επίσκεψη ορόσημο»
Ο Ερντογάν θέλει να μπει από το «παράθυρο» στην ευρωπαϊκή άμυνα-Τα διλήμματα για Ελλάδα και Κύπρο
ΒΙΝΤΕΟ: Χωρίς φανέλα και στη μέση άρματος στην καρναβαλίστικη παρέλαση ο Φειδίας
Άμυνα, εκπαίδευση, μεταναστευτικό, οικονομία-Όσα συζήτησαν ΠτΔ και Βασιλιάς Ολλανδίας
Άρχισε η Fast-Track διαδικασία και για τις πολεοδομικές άδειες στις μεσαίου ρίσκου αναπτύξεις-Όσα αλλάζουν