Μετέτρεψε χωράφι δίπλα στο σπίτι του σε φυτώριο κάνναβης-Βρήκε και άγρια πτηνά η ΥΚΑΝ

Φυτεία με 37 φυτά κάνναβης εντόπισαν και κατάσχεσαν χθες μέλη της ΥΚΑΝ, κατά τη διάρκεια έρευνας σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού. Για την υπόθεση συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση 56χρονος, στην οικία του οποίου εντοπίστηκαν επίσης νεκρά άγρια πτηνά και σύνεργα λαθροθηρίας.

Συγκεκριμένα, νωρίς το απόγευμα χθες, μέλη της ΥΚΑΝ, διενήργησαν έρευνα, δυνάμει δικαστικού εντάλματος στην οικία και υποστατικά του 56χρονου, σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού. Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν μία μηχανή παραγωγής μιμητικών ήχων πουλιών, ένα δίκτυ παγίδευσης πουλιών, καθώς και 13 σκοτωμένα άγρια πτηνά, τα οποία βρίσκονταν εντός καταψύκτη.

Εντός αποθηκευτικού χώρου της οικίας του 56χρονου, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 34 πλαστικά ποτήρια, εντός των οποίων βρίσκονταν φυτεμένοι σπόροι κάνναβης. Ακολούθως, σε έρευνα ενώ σε ανοικτό χώρο, πλησίον κοίτης ποταμού, σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από την οικία του 56χρονου, εντοπίστηκε φυτεία με 37 φυτά κάνναβης. Τα φυτά ξεριζώθηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Ο 56χρονος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Μόρφου) συνεχίζει τις εξετάσεις σχετικά με τα ναρκωτικά, ενώ τα αδικήματα κατά παράβαση του Νόμου περί προστασίας άγριων πτηνών και θηραμάτων διερευνώνται από τον Αστυνομικό Σταθμό Πεδουλά.

Δειτε Επισης

Ο στρατός του Σουδάν κατηγορεί τον στρατάρχη Χαφτάρ της Λιβύης πως εξαπέλυσε επίθεση στα σύνορα
Χειροπέδες σε 46χρονο που εντοπίστηκαν στο όχημα και στην οικία του ναρκωτικά
Έκρηξη βόμβας σε καφενείο στη Λευκωσία
Συνελήφθη 23χρονος που έφθασε στην Κύπρο με 16 κιλά κάνναβης (pics)
Ανακρίνεται η Κασσιανίδου για το φιάσκο με το βιβλίο στη Μπιενάλε-«Ήδη το χρησιμοποίησε ο Ταλάτ»
Αρνήθηκε τις κατηγορίες ο 43χρονος για το ξυλοδαρμό και την απαγωγή στην Ξυλοφάγου-Ζήτησαν χρόνο οι υπόλοιποι
«Γιατί πήδησε, γιατί τον έβαλες να πηδήσει... Έκαμε μ@@@@ια»-Η αλυσίδα ασυνεννοησίας που οδήγησε στο θάνατο του Γιαννιού
Πρόταση για μετακίνηση Συμβασιούχων Αστυνομικών στο Υφυπουργείο Μετανάστευσης-Αναλύουν το πλάνο στη Βουλή
Πολλαπλής σημασίας η άφιξη Μόντι-Ο μαυροπινακισμός της Τουρκίας, η Προεδρία Ε.Ε. και το επιχειρηματικό άνοιγμα
Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι στην Κύπρο