Επέστρεφε στο σπίτι και την οικογένεια του ο άτυχος Μάριος-Καταλείπει δύο παιδιά

Τα αίτια της νέας τραγωδίας που γράφτηκε το βράδυ της Δευτέρας και στοίχισε την ζωή στον 34χρονο, Μάριο Φωτίου, από τον Άγιο Επιφάνειο της Λευκωσίας, διερευνά η Τροχαία, που προσπαθεί να εξακριβώσει τις συνθήκες του θανατηφόρου δυστυχήματος που σημειώθηκε χθες το απόγευμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έσβησε στην άσφαλτο ο 34χρονος Μάριος-Συγκρούστηκε βίαια σε όχημα

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 18:00, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο άτυχος 34χρονος, συγκρούστηκε βίαια με αυτοκίνητο που οδηγούσε 74χρονη.

Όπως προκύπτει από τις εξετάσεις, η 74χρονη φαίνεται ότι στην προσπάθεια της να εξέλθει από πάροδο, ανέκοψε την πορεία του 34χρονου, ο οποίος επέστρεψε στο σπίτι του. 

Από τη σφοδρή σύγκρουση ο άτυχος Μάριος, εκτινάχθηκε από τη μοτοσικλέτα του και σύρθηκε στην άσφαλτο, ενώ από τις προκαταρτικές εξετάσεις φαίνεται να μην έφερε κράνος ασφαλείας.

Ο 34χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Ο άτυχος Μάριος καταλείπει σύζυγο και δύο ανήλικα παιδιά. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μεθυσμένος ο οδηγός που παρέσυρε 18χρονο πεζό στη Λευκωσία-Χειροπέδες σε 60χρονο

Δειτε Επισης

«Ήταν πάντα ακέραιος και δεν δίσταζε να πει την αλήθεια»-Η Λάρνακα αποχαιρέτησε το Χαράλαμπο Ζαχαρίου
Χωρίς Κωστή Ευσταθίου οι εκλογές της ΕΔΕΚ-Κρίθηκε ότι δεν είναι μέλος
Άφιξη 21 μεταναστών ανοιχτά του Κάβο Γκρέκο-Συνελήφθη 33χρονος
Έφεση «Ισότητας» κατά απόφασης Δικαστηρίου Εργατικών Διαφορών για εργοδοτούμενους αορίστου
Ζήτησε πραγματογνώμονα η πλευράς της Γερμανίδας στη δίκη για σφετερισμό Ε/κ περιουσιών
Παριστάνουν τους κυβερνητικούς λειτουργούς και εξαπατούν πολίτες τηλεφωνικώς-Πώς δρουν οι επιτήδειοι
Ενοχλημένος που ο Πρόεδρος αναφέρεται σε επανενωμένη Κύπρο ο Τατάρ
Διάταγμα αναστολής εργασιών στο χώρο που έπεσαν οι κύλινδροι εξέδωσε ο ΕΟΑ Λευκωσίας
Δύσκολη η αντιπυρική περίοδος λόγω άνυδρου χειμώνα-«Οι πυρκαγιές είναι μία διαρκής και εντεινόμενη απειλή»
Πάνω από 280 αδασμολόγητες κούτες τσιγάρων εντοπίστηκαν στην οικία στη Λευκωσία-Βρέθηκαν και ναρκωτικά