Πήγε μαχαιρωμένος στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού-Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
15:18 - 12 Οκτωβρίου 2021

Με τραύματα από μαχαίρι μετέβη στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού, αλλοδαπός ο οποίος κατήγγειλε ότι δέχτηκε επίθεση από άλλο πρόσωπο λίγη ώρα προηγουμένως.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, 27χρονος άνδρας ο οποίος είναι από την Ινδία ανέφερε στα μέλη της Αστυνομίας ότι γνωστό του πρόσωπο του επιτέθηκε με μαχαίρι μετά από διαφωνία που είχαν.
Μετά την αρχική αναφορά που έκανε στις Αρχές, στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για εξετάσεις και περίθαλψη.
Την ίδια ώρα, η Αστυνομία άρχισε έρευνες για τον εντοπισμό του 25χρονου δράστη, χωρίς μέχρι στιγμής να εντοπιστεί.
Από τις μέχρι στιγμής έρευνες της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι το θύμα επέβαινε σε μοτοσικλέτα και κινείτο σε δρόμο της Λεμεσού, όταν σε κάποια στιγμή ο φερόμενος δράστης του ανέκοψε την πορεία και τον τραυμάτισε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
- Επέστρεφε στο σπίτι και την οικογένεια του ο άτυχος Μάριος-Καταλείπει δύο παιδιά
- Το νομικό σταυρόλεξο για Σήφη, τα ερωτήματα του Δικαστή και στο βάθος... ΕΔΑΔ
