Υπνοδωμάτιο τυλίχθηκε στις φλόγες-Εντός της οικίας μητέρα και ανήλικο παιδί
08:10 - 11 Οκτωβρίου 2021

Στις φλόγες τυλίχθηκε υπνοδωμάτιο διαμερίσματος στην Πάφο, την ώρα που εντός βρισκόταν μητέρα με το ανήλικο παιδί της.
Όπως αναφέρει ο εκπρόσωπος τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέας Κεττής, στις 15:42 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε υπνοδωμάτιο στον πρώτο όροφο οικίας στην οδό Αλεξάνδρου Παπάγου στην Πάφο. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με δύο πυροσβεστικά οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Πάφου και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 16:43.
Από την πυρκαγιά έπαθαν ζημιές μια ηλεκτρική συσκευή (σιδερόπρεσα), ρουχισμός και επίπλωση, ενώ από τον καπνό επηρεάστηκε η βαφή του ορόφου. Την ώρα της πυρκαγιάς στην οικία βρισκόταν η μητέρα με το ανήλικο παιδί στον ισόγειο όπου και αντιλήφθηκαν την πυρκαγιά και εξήλθαν της οικίας χωρίς να κινδυνεύσουν.
Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία και φαίνεται η πυρκαγιά να ξεκίνησε από ηλεκτρικό πρόβλημα σε ηλεκτρική συσκευή.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
- Βροχή αιτημάτων για κυρτώματα-Τα κριτήρια, οι προδιαγραφές και τα περί ζημιών
- Μπούκαρε σε πολυκατοικία, χτυπούσε πόρτες και απειλούσε με μαχαίρι ένοικους
- Μαρτυρία έκαψε νεαρούς-Τους τσάκωσαν με ναρκωτικά και κλοπιμαία
- Πυρκαγιά σε σημείο δειγματοληψίας rapid test-Ψάχνουν τα αίτια οι Αρχές
