Συννεφιασμένος ο καιρός, αλλά χωρίς βροχές-Παραμένει η σκόνη στην ατμόσφαιρα

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη.
 
Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα καταστούν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και στα προσήνεμα μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη στα προσήνεμα, αλλά μέχρι λίγο ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Απόψε αρχικά θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις, αλλά αργότερα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια νότιοι, γενικά ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα ανατολικά και στα νοτιοανατολικά παράλια, γύρω στους 9 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Την Κυριακή και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ από το απόγευμα της Δευτέρας θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Την Τρίτη, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με αυξημένες ψηλές νεφώσεις, αλλά το βράδυ ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος, ως επί το πλείστον από ψηλές νεφώσεις.
 
Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Κυριακή, παραμένοντας αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ τη Δευτέρα αναμένεται μικρή άνοδος, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό. Την Τρίτη δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή της θερμοκρασίας.

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί για τα σχεδόν πέντε εκατομμύρια του Τζόκερ
Αντιδράσεις ΠΕΟ-ΣΕΚ σε επέκταση εργοδότησης υπαλλήλου πέραν του 65ου έτους στην Αραδίππου
Μη ασφαλή προϊόντα παιδικά παιγνίδια και φουσκωτά εντοπίστηκαν στην αγορά ΕΕ
«Μικρά παιδιά έμαθαν να κρύβουν τα δάκρυά τους στο μαξιλάρι ενός ξένου δωματίου, να γίνονται μεγάλοι πριν την ώρα τους»
Αλαλούμ με το ποσοστό της αύξησης στο ρεύμα-Καταγγέλλει παρέμβαση στη ΡΑΕΚ ο Χατζηγιάννης
Κίνητρα για να ανακάμψει η Λευκωσία ζητά ο Δήμαρχος-Παγοποίηση απόφασης για Μακαρίου θέλει το ΕΤΕΚ
Εκπαιδεύονται λειτουργοί για καταρτισμό έμφυλου προϋπολογισμού
Επιδιώκει να εμπνεύσει στα παιδιά θέληση για επιστροφή στην κατεχόμενη γη το ΥΠΑΝ
Δημοσίευση για διαθέσιμες τουρκοκυπριακές περιουσίες ανά τρίμηνο-Μόνη εκκρεμότητα τα ενοίκια
Ανοικτή πρόσβαση στην ιστοσελίδα Ψηφιακό Φροντιστήριο ανακοίνωσε το Yπουργείο Παιδείας