Εμβολιάστηκαν 146 ηλικιωμένοι στο παλιό νοσοκομείο Λεμεσού

Συνολικά 146 ηλικιωμένοι, άνω των 80 ετών, θα εμβολιαστούν σήμερα στο κέντρο εμβολιασμού του Παλιού Νοσοκομείου Λεμεσού, χωρίς μέχρι στιγμής να παρατηρηθεί οποιοδήποτε πρόβλημα.
 
Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από το σημείο εμβολιασμού, η διαδικασία άρχισε στις 08:00, σε δυο δωμάτια, τα οποία στελεχώνουν γιατρός και επισκέπτες/τριες υγείας.
 
Ο προγραμματισμός προβλέπει εμβολιασμό δέκα άτομα ανά ώρα, που θερμομετρούνται και αναφέρουν κατά πόσο είναι αλλεργικά ή αν λαμβάνουν αντιπηκτικά.
 
Οι ηλικιωμένοι που εμβολιάζονται παραμένουν στο χώρο προληπτικά για 15 λεπτά, ενώ σε περίπτωση που αναφέρουν πως έχουν κάποια αλλεργία ή αν κρίνει ο γιατρός, παραμένουν στο χώρο για περίοδο 30 λεπτών.
 
Σημειώνεται ότι στον χώρο υπάρχουν διαθέσιμα φάρμακα για αντιμετώπιση των όποιων αλλεργικών αντιδράσεων.
 
Σήμερα εξάλλου, κινητή μονάδα μετέβη για εμβολιασμούς σε κοινότητες της Επαρχίας Λεμεσού και συγκεκριμένα στο  Φοινί, το Πελένδρι και την Κυπερούντα, ενώ το Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιήσει εμβολιασμούς σε οίκους ευγηρίας της Λεμεσού.

Δειτε Επισης

Άρχισαν τα χιόνια στο Τρόοδος-Στα λευκά οι ψηλότερες κορυφές
Κάνει βουτιά η θερμοκρασία, έρχονται βροχές και χιόνια-Αναμένεται ψυχρό Σαββατοκύριακο
«Ανακρίνεται» από την Βουλή το Υπουργείο Παιδείας για το «Γονέας 1 και 2»-Ζητούν εξηγήσεις οι βουλευτές
Το νερό... δεν μπήκε στ' αυλάκι και οι ελλείψεις νερού προβληματίζουν-«Το καλοκαίρι δεν το βγάζουμε φέτος»
Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί του Τζόκερ για το ένα εκατ. ευρώ
Αντίθετη σε πρόταση ίδρυσης Ανεξάρτητης Αρχής Προσβασιμότητας η Επ. Διοικήσεως
Έφυγαν οι δύο, δεν μετακινήθηκαν οι τρεις-«Άρνηση να εγκαταλείψουν τα διαμερίσματα, καθυστερήσεις στο ΚτίΖΩ»
Από τον Αύγουστο λύσεις για λειψυδρία στην Πάφο-«Προδιαγράφεται ένα δραματικό καλοκαίρι»
Χιλιάδες αιτήσεις εκκρεμούν για έκδοση τίτλων για προσφυγικά-Ρύθμιση ζητούν Βουλευτές
Ζητά ενημέρωση απ' όσους άλλαξαν αερόσακους το ΤΟΜ-Διευκρινίσεις για την αποστολή SMS