Στη δημοσιότητα φωτογραφία υπόπτου για τοποθέτηση βομβών κοντά στο Καπιτώλιο

Το FBI δημοσίευσε μια φωτογραφία ενός ατόμου που είναι ύποπτο για τοποθέτηση δύο εκρηκτικών μηχανισμών στην έδρα των εθνικών επιτροπών των Δημοκρατικών και των Ρεπουμπλικανών στην Ουάσινγκτον, την Τετάρτη.

Μαζί με τη δημοσίευση της φωτογραφίας του υπόπτου, η ομοσπονδιακή υπηρεσία ανακοίνωσε την Πέμπτη το βράδυ ότι προσφέρει ανταμοιβή έως και 50.000 δολάρια για πληροφορίες που που θα οδηγήσουν στη σύλληψη των εισβολέων στο Καπιτώλιο.

Οι μηχανισμοί βρέθηκαν στα κεντρικά γραφεία των πολιτικών κομμάτων. Στη δημοσίευση του FBI, οι εκρηκτικοί μηχανισμοί περιγράφονται σαν «ύποπτες βόμβες σωλήνων».

Το Fox News, επικαλούμενο έναν ανώτερο ομοσπονδιακό πράκτορα, ανέφερε νωρίτερα την Πέμπτη ότι οι συσκευές ήταν «πραγματικές».

Στη φωτογραφία που κυκλοφόρησε το FBI, ο ύποπτος, φορώντας μάσκα προσώπου και γάντια, διακρίνεται να μεταφέρει ένα αντικείμενο.

Δειτε Επισης

Οι ΗΠΑ καλούν τη Δαμασκό να αποσύρει τον στρατό της από τη Σουέιντα
Ο Ζελένσκι όρισε τον Ντένις Σμιχάλ νέο υπουργό Άμυνας της Ουκρανίας
Δείπνο με διαφορετικούς στόχους στο μενού η πρώτη πράξη της πολυμερούς της Νέας Υόρκης
ΒΙΝΤΕΟ: Παρανάλωμα του πυρός η κεντρική σκηνή της Tomorrowland στο Βέλγιο
Το υπουργείο Εξωτερικών της Συρίας καταγγέλλει την «επικίνδυνη κλιμάκωση» από το Ισραήλ
Ευκαιρία συνέχισης του διαλόγου βλέπουν στην πολυμερή τα Ηνωμένα Έθνη
Τεχνικό πρόβλημα στο οδόφραγμα Αγίου Δομετίου προκάλεσε κυκλοφοριακό κομφούζιο-Στο σημείο η Αστυνομία
Φορτηγάκι με συνθήματα υπέρ του Σιμόν Αϊκούτ έκανε την εμφάνισή του στη Νέα Υόρκη
Ο πρωθυπουργός του Κατάρ θα συναντηθεί με Τραμπ εν μέσω διαπραγματεύσεων για εκεχειρία στη Γάζα
Νέα εκεχειρία με τους Δρούζους ανακοίνωσε η Συρία-Πάνω από 300 νεκροί από την Κυριακή