Η ΚΟΠ αποκάλυψε διπλό μεταγραφικό κτύπημα για τον Εθνικό Άχνας

Σε δύο προσθήκες προχωρεί ο Εθνικός Άχνας, αφού όπως ενημέρωσε η ΚΟΠ η ομάδα της Άχνας έχει ζητήσει το πιστοποιητικό εγγραφής των Χέλιος Σεσόλο και Ίγκορς Ταράσοβς.

«Μετά από αίτημα του Εθνικού Άχνας ζητήθηκε από την Ομοσπονδία της Ελβετίας το πιστοποιητικό του Helios SESSOLO (26.05.1993) και από την Ομοσπονδία της Φινλανδίας το πιστοποιητικό του Igors TARASOVS (16.10.1988)», η σχετική ενημέρωση από την ΚΟΠ.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Ηλία Χαραλάμπους συμφώνησε με τον 32χρονο μεσο, Ίγκορς Ταράσοβς και τον 27χρονο επιθετικό, Χέλιος Σεσόλο.

Ο πρώτος αναμένεται στην Κύπρο με καριέρα σε Πολωνία, και πρόκειται για μια πολύ καλή περίπτωση, ενώ ο δεύτερος αγωνιζόταν στην Ελβετία.                                                                                                                            

Δειτε Επισης

Κονδύλι ύψους πέραν των δυο εκατομμυρίων ευρώ για ζημιές από τις πυρκαγιάς
Σε κακόβουλη ενέργεια οφείλεται η φωτιά σε δυο οχήματα στη Λάρνακα
Στη δημοσιότητα τα 138 οχήματα που πρέπει να ακινητοποιηθούν άμεσα λόγω ΤΑΚΑΤΑ-Στη λίστα δύο εταιρείες
Τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Αννίτας και ηγεσίας του ΔΗΣΥ με επίκεντρο το Κυπριακό
Σε ετοιμότητα η Πολιτική Άμυνα για παροχή βοήθειας στην Ελλάδα αν υπάρξει ανάγκη λόγω των σεισμών
«Η Ε.Ε οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας»-Τίθενται οι βάσεις για αποφάσεις στην άτυπη σύνοδο
Έγραψαν συνθήματα και σύμβολα σε μνημείο αγωνιστών της ΕΟΚΑ στην Πάφο
Αγωνία και αναστάτωση στη Σαντορίνη-«Πώς να ηρεμήσεις όταν η γη τρέμει ξανά και ξανά;»
Ανησυχούν στην Τουρκία για τη συνεργασία Κύπρου και ΗΠΑ-«Έχει φτάσει στο αποκορύφωμα της»
Σύσκεψη της Αστυνομίας για την παρουσία φιλοξενούμενων φιλάθλων στον αγώνα Ομόνοια 29- Ομόνοια