Ρίχνουν φως οι επιστημονικές εξετάσεις στα αίτια θανάτου του άτυχου Αδάμου

Η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 26χρονου Αδάμου Αδάμου, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός πέντε μέρες μετά την εξαφάνιση του, διενεργήθηκε το πρωί από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου, ενώ εκ μέρους της οικογένειας παρέστη στην ιατροδικαστική εξέταση, ο ιδιώτης ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης. 
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, από την νεκροτομή φαίνεται να απομακρύνεται το σενάριο εγκληματικής ενέργειας, αφού ο άτυχος 26χρονος δεν έφερε οποιεσδήποτε εξωτερικές κακώσεις, ενώ λήφθηκαν δείγματα τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις, οι οποίες θα ρίξουν φως στα αίτια θανάτου του. Σημειώνεται πως στο σημείο που εντοπίστηκε ο 26χρονος, βρέθηκαν τεκμήρια, τα οποία οδηγούν στις Αρχές προς συγκεκριμένη κατεύθυνση, αποκλείοντας παράλληλα και το σενάριο ατυχήματος. 
Τα ίχνη του άτυχου Αδάμου χάθηκαν παραμονή Πρωτοχρονιάς, οπότε δηλώθηκε και η εξαφάνιση του από την οικογένεια του, ενώ στην οικία που διέμενε βρέθηκαν όλα τα προσωπικά του αντικείμενα και το όχημα του, ενώ το κινητό του τηλέφωνο ήταν κλειστό. 
 
Αμέσως, τόσο η Αστυνομία, όσο και εθελοντές μαζί με την οικογένεια του 26χρονου, άρχισαν έρευνες, χτενίζοντας διάφορες περιοχές σε μια προσπάθεια εντοπισμού του, ωστόσο, βρέθηκε νεκρός πέντε μέρες αργότερα. 
 
Συγκεκριμένα, το πρωί της 5ης Ιανουαρίου, εντοπίστηκε αρχικά ένα παπούτσι κοντά στον ποταμό μεταξύ των χωριών Μονάγρι και Αγίου Γεωργίου Συλίκου. Στη συνέχεια, οι έρευνες επεκτάθηκαν και σε απόσταση 100 μέτρων, στην κοίτη του ποταμού, μέσα στο νερό εντοπίστηκε νεκρός ο 26χρονος. 
 
Από τις έρευνες που ακολούθησαν στη σκηνή, εντοπίστηκαν ρούχα που άνηκαν στον 26χρονο, ο οποίος βρέθηκε ημίγυμνος. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: 

Το παπούτσι οδήγησε στη σορό του άτυχου Αδάμου-Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα

Δειτε Επισης

Διάσειση και ελαφρά τραύματα υπέστη ο 31χρονος μοτοσικλετιστής μετά το τροχαίο στη Λεμεσό
Η Πασχαλινή εκεχειρία που δεν έγινε ποτέ-Ρωσία και Ουκρανία αλληλοκατηγορούνται για την παραβίασή της
Πάσχα με ακρωτηριασμούς, μολότοφ και Καλάσνικοφ στην Ελλάδα-Τα «έθιμα» που μετατράπηκαν σε εφιάλτη
Στο νοσοκομείο μοτοσικλετιστής μετά σύγκρουση με όχημα ανήμερα του Πάσχα
Εξετάζονται οι μαρτυρίες για την τραγωδία με θύμα τον Ντάνιελ-Προσπαθούσαν να καρφώσουν τον πάσσαλο στο χώμα
Στο μικροσκόπιο των Αρχών τα βίντεο για την επίθεση κατά αστυνομικών στη Λάρνακα-Είχαν κληθεί ενισχύσεις
Προειδοποίηση Αμερικανού ειδικού-«Η στρατιωτική αποχώρηση μας από την Ευρώπη θέλει τρόπο»
Άγρια συμπλοκή 50 προσώπων στο κέντρο της Λευκωσίας-Κρατούσαν σιδερολοστούς
Ήρθε Πάσχα, κατέβηκαν Ακάκι οι εκδρομείς-Πυκνή τροχαία κίνηση στην περιοχή
Ανοίγει ξανά τις πόρτες της η Μονή Οσίου Αββακούμ-Επιστρέφουν τα ιερά λείψανα