Πυρκαγιά σε εν κινήσει λεωφορείο-Έκλεισε ο αυτοκινητόδρομος

Φωτιά ξέσπασε σε εν κινήσει λεωφορείο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, παρά την έξοδο της Κοφίνου.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, μόλις έγινε αντιληπτή η πυρκαγιά από επιβαίνοντες, άμεσα το λεωφορείο στάθμευσε και όσοι βρίσκονταν εντός του, εξήλθαν με ασφάλεια.
 
Στο σημείο, για κατάσβεση της πυρκαγιάς έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής, τα οποία κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά.

Αρχικά, λόγω της πυρκαγιάς, έκλεισε ο αυτοκινητόδρομος με κατεύθυνση προς τη Λεμεσό, στο ύψος του δάσους Κακορατζιάς, ωστόσο, περίπου μισή ώρα αργότερα, η δεξιά λωρίδα του δρόμου, δόθηκε στην κυκλοφορία.

Ακολούθως, οι δύο λωρίδες με κατεύθυνση τη Λεμεσό έκλεισαν εκ νέου, έως ότου μετακινηθεί το λεωφορείο, από ρυμουλκούμενο όχημα.

 
 
Η Αστυνομία καλεί τους διερχόμενους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στην περιοχή για ρύθμιση της τροχαίας κίνησης και παροχή βοήθειας στο κοινό.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τι είναι ο εντερόκοκκος που εντοπίστηκε στα νερά στη Λεμεσό-Σε ετοιμότητα οι Αρχές
Σύλληψη 37χρονου στη Λευκωσία με διαρρηκτικά εργαλεία, μαχαίρι και ναρκωτικά
Τον ανέκοψαν για έλεγχο και τον έπιασαν με 20 κιλά αδασμολόγητου καπνού και 7,000 ευρώ
Έσπρωξε αστυνομικό που τον σταμάτησε για έλεγχο και τον έριξε από τη μοτοσικλέτα-Συνελήφθη 24χρονος
Επεισοδιακή καταδίωξη 24χρονου μοτοσικλετιστή-Μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, συγκρούστηκε με όχημα
Παρανάλωμα του πυρός όχημα στη Λακατάμια-Ψάχνουν τα αίτια οι Αρχές
Έκλεψε τα κλειδιά από ξεκλείδωτο όχημα, εισήλθε σε οικία και τους λήστεψε-Άρπαξε μέχρι και ηλεκτρικό σκούτερ
Από κατηγορούμενος στην υπόθεση Μεταξά… ανεξάρτητος ποινικός ανακριτής-Προκλητικοί διορισμοί ΑΑΔΙΠΑ, αποκαλυπτική έρευνα
Οι λόγοι που μετατέθηκαν στην ΚΥΠ οι πέντε ΣΥΟΠ-«Δεν λαμβάνουν οποιαδήποτε οικονομικά ή άλλα ωφελήματα»
Χαμένοι στις διαδικασίες για το σκάνδαλο ΤΑΚΑΤΑ-Από το 2013 οι πρώτες αναφορές και 12χρόνια μετά ακόμη ψάχνουμε